åska

Idag kom Sara Annika och hennes lilla Keyvan och hälsade på :) vi gjorde lite lunch tillsammans och fikade efter med lite glass *mums*  Vädret va rätt oki tills det helt plötsligt kom svarta moln mot kvällen precis lagomt till min Niklas skulle åka moppe hem hehe stackarns :P  men iaf Niklas kom hem dyng sur hehe och vi hann bara gå in i vardags rummet så kom världns blixt och dunder lamporna blixtrade till och sladd lösa telefonerna pep till jag blev rädd tar Minnéa springer ner till källaren hehe :P *hatar åska*  NIklas kom efter hehe mer för att han tycker det är mysigt när vi äntligen är nere i källaren är inte ofta vi utnyttjar rummet han har inrätt där. Vi tände några ljus och satt där en stund hehe tills jag till slut va tvungen att gå och fixa mat!

ringde till Sara som hade ring mitt under dom värsta blixtrarna och frågade om dom hade fått tillbaka lyset och det hade dom, Sara fråga vad gjorde du nere i källaren... men va fan Sara det va ju värsta tromben hihihi oki lite överdrivet.
Nu har vi iaf ätit korv med bröd.. nån som har provat det??? Ser ut som det fina vädret är på g Hoppas!!

Skulle va så skönt att få ligga lite i solen och njuta va såååå länge sen... blir det fin väder på onsdag så ska jag Sara och Annika kanke dra iväg med bäsarna och mysa vid nått bad.
Nu blir det mys framför tvn med mina älsklingar Pösss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0