Skulle göra ett försök att visa er min nya...

mms_img42101 (MMS)

Skulle göra ett försök att visa er min nya hår färg men det gick inge vidare hehe. Det knäpps alldeles för lite bilder nu för tiden, det måste vi ändra på :) men häe har ni iaf en ful osminkad sjuk sofie


Sjukstuga

Här e vi alla tok förkylda, hoppas verkligen vi blir bättre tills på söndag..
Tjejerna har vart förkylda ett tag nu så dom borde vara på bättringsvägen, annat med mig som säkert kommer vara som sjukast på söndag!!!!!

Nä nu blir det lite mer te... sen då hmmmm så tråkigt att vara sjuuuuuuk *suck*

Ögon ögon ögon

Idag är vi hemma igen, Nea har åkt på en ögoninflammation. Hon har haft det en gång tidigare men då var det mycket värre en denna gång, så hoppas den går bort snart.
Ellie är också kraslig, snorar och är slemmig i halsen :(


Imorse när vi satt och kollade på barnprogram så hörde vi värsta smällen, eftersom jag hör sånna varje dag så förstod jag att det var en fågel som krockat med vårt fönster, och mycket riktigkt låg det en stackare där helt stendöd :(  Blodet rann ut huvudet på honom så det var inte mysigt syn. Nea som såg fågeln först sa bara helt glatt fågeln har bajsat å nu sover han, lilla gumman min det va ju bara att säga att fågeln låg å vila en stund.
Nä nu hoppas jag pappa kan komma och ta bort den stackarns fågeln för sånt tycker jag då inte om att göra själv.

Måste se efter om vi kan sätta nåt på det där fönstret för det krockar fåglar där hela tiden.
Nä nu ska jag sätta på lite kaffe sen ska jag titta vad vi ska köpa till Neas nya kök :P
Hörs senare


Trök

Minstingen har sovit som en stock inatt, det tackar vi för :) Mindre kul när man har två snoriga och hostiga barn :(

Nästa helg e det iaf dop för Ellie så Nea får vara hemma resten av veckan och kurera sig, känns som hon aldrig blir riktigkt frisk :((((
Vi har mycket att fixa inför helgen, det ska bakas kollas på lokalen och sen ska vi även hinna med lite shopping åt Nea. Tycker det är så svårt hur man ska klä henne inför dagis nu på hösten, antingen har man för varma kläder eller för kalla. Så nu ska vi inhandla lite ytterkläder som passar för hösten blåsiga och kalla dagar.
Blir väll en sväng till Owes senare när Niklas kommer hem, ska köpa en skål som ska användas som slask i tjejernas nya kök Niklas håller på å fixar :) Blir inget märkvärdigt men lite roligare en micki spis.

nu ska doggen få lite mat hörs sen


Besök

har haft fullt upp hela dagen  nu kommer prellen hit återkommer ikväll när jag har lite mer tid :)


done

Ja då var naglarna klara, gick smidigt eftersom naglarna sitter grymt bra med nya gelen, å då blir det inga släpp, så därför mycket mindre filande :) Men sen att hon hade haft dom i 6 veckor det e inte oki ;) Men det e jätte skönt för malin och jag byter tjänster hon får naglar jag får fint hår :)

Nu sitter vi här och funderar vad vi ska hitta på, antingen blir det en prommare i skogen eller så åker vi till Malin och Jimmy och hälsar på.. a vi får se... Nu ropar Nirre hörs

Kaffe

Slänger i mig lite kaffe så jag vaknar till liv, natten har vart rätt mycket vaken :/, snart kommer Malin med familj ska fixa lite naglar på henne, kan behövas då hennes naglar har suttit i 6 veckor nu :P

Efter naglarna blir det nog lite uteaktiviteter, kanske lite svampplockning????
Iaf så e jag skit nöjd över håret en super fin färg, får se om jag någonsin går tillbaka till brunett igen.

Nä nu ska jag fixa lite här men vi hörs sen, kan visa bilder på mina köp sen pösss på er


Shopping

Nu har vi vart på stan och köpis, hur vi nu kunde komma på att åka till köpis en helg, löning och regn... Ja ni kan ju tänka er va folk.
Men vi kom iaf hem med kläder till Minnéa, kläder till mig som jag ska ha på dopet nästa helg, en ny vinter jacka åt mig som jag längtat efter sen förra året :) Sen tog vi även en fika så jag  fick min efterlängtade latte, måste verkligen köpa en espresso maskin....

Innan vår shopping tur så var vi till Malin med familj och fixade håret jag blev slingad och Niklas klippte sig, ville ju göra nåt kul med håret men det blev bara slinger denna gång men jag e super nöjd e liksom lite så där halvblond :) Me like!!!!

Nu har vi precis ätit lite pasta med bacon/tomat sås och nu blir det nog en kopp te för mig :)
Imorn ska jag fixa lite naglar sen har vi planerat några timmar i skogen, kanske tar med oss lite gott, varm choklad kanske :P

Nä nu ska jag mysa med min underbara man och mina super gosiga döttrar :)))))


Trött liten tjej

Ja idag har Nea och jag följt med mormor ut i skogen och spårat, Nea älskade det jag tyckte klövarna var mindre trevliga :P

Nu har vi kommit hem och väntar på att mormor ska hämta Neis så dom ska åka och handla och sen ska hon faktiskt få sova kvar där :)

Själv så ska vi ha fredagsmys här i hemmet, med tacos och idol, kanske även kan slinka ner nån godis :P

Imorn ska vi bli fina i håret sen efter dte ska vi ner hela familjen på stan och kika. kanske jag kan få köpa min jacka..

Nä nu måste jag pussa på min tjej innan hon ska till mormor en heeeeeeeel lång natt


Ute och spårar med hundarna det tycker nea...

mms_img37395 (MMS)

Ute och spårar med hundarna det tycker nea är spännande. Hittade massor med fint på stan


Staden

Godmogon på er!!

Nu är det full rulle här hos fam Ehlin, barnen ska tvättas, kläs på, ges mat, sen ska jag lämna Minnéa hos sin mormor så jag kan gå ner en sväng på stan och kika.
Ska kolla lite kläder till Nea samt en vinter jacka åt mig själv. Är ute efter en röd dunis kanske blir det en 8848 från intran.. Aja vi får se har bestämt mig för en röd iaf :)

I kväll blir det idol mys får se om jenifer och Jimmie kommer och sällskapar, annars myser vi själva med ett glas vin :)
 
I morgon är det hår som står på schemat, jag ska fixa utväxten och Niklas ska klippas inför dopen som är nästa helg. Har funderat lite om jag själv ska klippa av mig håret kort men vet inte om jag vågar... Nåt kul skulle jag vela göra iaf så vi får se vad det blir :P

På söndag ska det göras naglar här hemma så som sagt... fullt upp denna helg med skönhetsvård :)

Återkommer senare med eventuella köp Pösssss




Trötter

En liten trötter som ej sovit inatt har vi här, Ellie somnade när vi kom hem från dagis och sover än. varför har hon inte ont i magen nu och bara på nätterna????
 
Har precis ätit lunch med Annika nu väntar jag på att lillen ska vakna så ska vi åka och hämta Nea på dagis.. Efter det åker vi och hämtar upp jenifer som ska leka med oss :)

Undra vad man ska göra för mat idag då, är så trött på mat, att alltid tänka vad ska vi äta, nä men det åt vi ju igår, å det e vi inte sugen på å bla bla bla....  Får se vad vi kommer fram till. Brukar kunna tycka lite olika i den här familjen när det gäller mat :P

Nä nu tar jag en dusch tror jag hörs!!! Pössss


Nu har jag lämnat lillen på dagis , ellie ...

mms_img11957 (MMS)

Nu har jag lämnat lillen på dagis , ellie sussar sött i sängen så nu väntar jag besök av annika. Lite kaffe nu så vaknar man till hörs sen puss


Sömn

Ja det är precis vad jag skulle behöva, Ellie fortsätter att krångla på nätterna och vaknar en gång i timmen *suck* Stackarn har så ont i magen :(

Idag ska Minnéa lämnas på dagis sen vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på.
Igår gjorde vi klar bänken och det blev bra förutom att liten del av texten försvann när jag skulle torka ren den... Aja den ska ju vara i ett barn rum så det e ju inte så noga för snart e den väll täckt av målarfärg :P

har iaf köpt en sak som håller mig väldigt kär eller jag fick den av mor och far för ett tag sen, en blender e det iaf och inte bara en vanlig utan faktiskt en spom e rätt fin så den kan stå framme hela tiden
Smoothie är min nya frukost den funkar jämt och nu kan man ju köpa färdiga portioner med fryst frukt som e så smidiga att bara släga i :)

Min  Smoothie på morgonen brukar bestå av vaniljyogurt, en portion frysta frukter, ½banan, en kivi och lite mjölk blir super gott :)


Nä nu lär vi fixa till oss till dagis Vi hörs sen Pöss på er...



Drömmer mig bort



Sitter och kollar lite gammla bilder, och kommer då till mappen bröllop :)))
Vilken underbar dag säger jag bara..............................................




Har precis lämnat Nea på dagis, minstingen...

mms_img43546 (MMS)

Har precis lämnat Nea på dagis, minstingen sover och jag avnjuter en latte. Snart ska jag ringa min mor så hon får komma och hjälpa mig med bänken. Vi hörs senare kram på er


Tröttast

Ja det e bara förnamnet :/
Lillen har vaknat miljoner gånger, tror det är hennes mage som krånglar, hon gör ju så sällan i blöjjan om man säger så.

Idag Blir det dagis för Minnéa, mamma kommer hit innan jobbet och hjälper mig att skriva lite text på skolbänken till deras rum :) Igår fick vi upp tv i sovrummet också nu väntar vi bara på boxen som ska komma, kan jag ligga där å glo tv hela kvällarna ;)

Nä nu lär jag klä på barn här vi får höras senare pöss på er

Fin besök

Ja som sagt idag har vi haft fin besök av kusin å hennes plutt vi har snackat en massa skit och ätit lite lunch tillsammans :) Mycket trevligt känns som det kommer bli fler sånna dagar med min kära kusin :))

Har precis kommit hem från södertull, och inväntar nu både mina kära Minnéa som vart hos farmor och min kära far som bara e lat och inte orkar göra egen mat ;)  pannkaka blir det idag... 
 
Om ni undrar varför jag gjort konstiga inlägg e det  för att jag provar hur det e å blogga från mobilen går så där lär jag säga ;)

Nä nu ska jag börja fixa smeten vi får höras senare
Pöss på er

hejhhhd

Hej på er

Testar lite

mms_img15411 (MMS)

Testar lite


Hej

Hej


Morning

Sovit gott?? Det har då inte jag gjort, lillen somnade lite väl tidigt igår kväll och redan då misstänkte jag vad som skulle hända och jag hade såååå jädrans rätt..
Hon somnade 19.00 och vaknade första gången vid 22.00 sen vaknade hon varje timme och gall skrek och det enda som hjälpte va mat, så idag e jag trött som få.
Jag och Niklas sa senast igår att ååå va Ellie sover bra nu hehhe så va det med det :P

Idag ska Nea på dagis sen kommer kära kusin http://mimmi86.blogg.se  med sin söta Elias hit och umgås :) Efter det bär det av till södertull för mindre trevliga saker så idag hämtar Neas farmor på dagis.

Iaf så ska ju flickorna få dela rum eftersom det e för tidigt för mig och Niklas att flytta ner i källaren, så nu har vi gjort lite där inne ska visa lite bilder sen, har bla fixat till en sån där gammal skolbänk av trä. Skit fint kommer det att bli :)

Nä nu måste jag få i mig lite frukost sen väcka sömntutan Minnéa ;) Hörs sen pössss
 


















Nya tag

Hej mina vänner!!! Allt bra??
Det var inte igår :P
NU har jag iaf bestämt att blogga lite och jag ska bli bättre på både kort och uppdatera ;)

Det har inte hänt så mycket nytt här hemma förutom att tjejerna växer så det knakar, hemmet har ändrats lite och jag har börjat träna lite lite smått men snart så ;)

Ska försöka få lite hjälp av Emma att fixa till bloggen för som sagt det var ett tag sen vi hördes och jag har ingen mage nu längre, tror också jag behöver lite nytt utseende på bloggen. Som en nystart helt enkelt.

Nä nu ska jag glo lite Ullared sen blir det fruarna som börjar idag kl 21.00

Höres i möra då ska jag på ett mindre trevligt sjukhusbesök :((((


RSS 2.0