Vår

Ja nu känner jag att våren kommer, så underbart!
Idag har jag bara njutit av solen och suttit på min altan och druckit kaffe.
Har precis vattnat på mitt nysådda gräs också, hoppas verkligen det tar sig inge vidare fint med bruna fläckar på gräsmattan :P
Har även hunnit med att åka akut till coop, när jag stod och lagade lunch märkte jag att torktummlaren stod å pep sen la kylen och frysen av till slut värme pumpen med. Måste va nåt fel för det har blivit så några gånger förr också så elektrikern ska komma hit på fredag och fixa :) Man får lite lätt panik när man inte har nå proppar hemma och kylen och frysen inte funkar, man har ju en del mat där och det kostar att fylla upp en hel frys igen! Men allt löste sig kände mig faktiskt rätt händig när jag bytte proppen hihi :P

Nu sitter jag hemma och väntar på att Annika ska komma hem från valbo så vi kan gå en promenad till coop och köpa glass och mysa i solen.
Idag gick jag in i v 35 börjar bli sjukt nära nu, snart dags att packa bb väskan :) Har haft lite anorlunda känningar i magen dom senaste dagarna faktiskt så snart så :P

Imorn hoppas jag på bra väder Niklas är ledig och vi har massor att dona med på gården. Sen blir man ju så mycket gladare av fint väder. Så sol imorn tack!!!

Undra om det blir grillning ikväll igen??? Hehe har grillat nu flera dagar i rad sen vi köpte grillen hihi :P
A jag känner faktiskt för grillning ikväll så så får det bli
Hoppas ni får en bra dag Pössss

ingen tele inget internet!

Heeeej! Nu har helgen gått och den har vart heeelt underbar.
Felicia med familj va här och det va så mysigt att få träffa lill skrutten igen.
I fredags tog jag och Niklas det lugnt myste med Flisan och va hemma och kollade på tv :)
På lördag morgon va det upp med tuppen som gällde. Kl 7 va grävarna här, vi skulle nämligen gräva en uppfart på vår framsida. Det har bara vart en ägare före oss på det här huset och dom jobbade här i närheten så dom hade ingen bil. Så skönt skulle det bli med en alldeles egen uppfart :)
Det tog endas 6 timmar så hade vi vår fina uppfart men även en kapad tele kapel så internet va bara att glömma i helgen,  nu e det bara lite fin slipning som gäller med lite gräs å så sen e det klart. Resten av dagen höll vi alla på och dona på vår gård. Senare på kvällen blev det grillning hos mor å far. Är verkligen hur gott som helst med grillat :)
På söndan blev det en sväng till oves för att köpa ute möbler, även denna dag blev det till att fixa till ute. Blir så fint bara längtar tills jag får njuta av vår trädgård i sommar.
Senare på eftermiddagen kom min kära mor med lite mat hit till oss, så vi alla satt här å åt god fläskfilé med potatis och sås *Gott gott*
Nu är det måndag och Flisan har åkt hem :( solen skiner å jag sitter på altanen och solar, synd bara att man fått nå grav prickar i fejjan så man måste passa sig lite för solen kliar ihjäl mig annars, helt sjukt va det händer konstiga saker med kroppen när man e gravid!!
Nä nu blir det lite kaffe och mer solning :)
Kraaaaam
Sätter in lite bilder sen på uppfarten och så!

Nu får du komma ut till oss bäbis :)

Nu får du komma ut till oss bäbis :)

Traskar in i v 34

Ja då har man gått in i v 34 då, känns skönt!! Inte allt för många veckor kvar nu.
När jag vaknade idag så trodde jag faktiskt dte skulöle vara fint väder men nej så fel man kan ha, kan ju inte bli gråare och tristare ute. Jag som skulle sitta på min altan och sola idag hade jag tänkt nu när den e tömd på saker, men icke icke får blir en annan dag då.

Skulle vela hälsa på Annika och lillen idag också :) Dricka hennes mammas goda te och snacka lite skit ! Jag har inte allt för mycket på schemat nu mera och då passar det ju utmärkt att umgås med sina vänner. Annars tycker jag när jag jobbar att man knappt har tid med nåt. Nä sen lär jag passa på nu innan jag är så tjock så jag inte kan röra mig hihi.

Nä nu ska jag ta och göra mig i ordning sätter in en bild på magen som jag tog igår :)image58

Jobb på gården

Idag blir det ute jobb :) Niklas pysslar å donar där ute och jag e inne och fixar saft :P
Pappa kommer hit sen för dom ska åka till renhållningen och kasta grejjer äntligen blir det tomt med grejjer på altanen :)  Själv ska jag nog börja fundera på att laga lite lunch börjar bli lite hungrig faktiskt.
Senare blir det en sväng till svärmor, hon fyllde år igår så vi har en liten present till henne som vi ska lämna :)

Nä nu ska jag dra mig från soffan :P
 Kraaaaamimage57

korten vi satt upp :)

korten vi satt upp :)

Tjockisen

Tjockisen

Ont överallt!

Nä nu vill jag verkligen ploppa ut bäbis, mår så sjukt dåligt!
Allt vänder så fort från att må ganska bra tills att inte orka ett smack.
Ryggen värker kan knappt sitta, magen spänner och är sten hård, håller på å svimmar, illamåendet e tillbaka, svullen lite här och där, vrider och vänder mig hela nätterna och kan inte sova. Så nu har jag fått klagat av mig lite :p
Självklart är det värt det men just nu mår jag inge vidare :(

Idag har jag först vart till Oves och kikat med Sara, dom hade inget som va intressant. Efter det tog vi en sväng till Annika i haga och fick oss en god kopp te och hennes mammas hembakade bröd *MMmmm*  träffade även lill bäbis :) Han har blivit sååå stor!
Sen skjussade Sara hem mig så jag kunde börja med maten tills Niklas skulle komma. Det blev kött med pommes, kantarellsås och bea gott va det men synd att jag inte är så värst hungrig nu mera.
När vi hade ätit fixade vi med lite kort och ramar som skulle upp på väggen :) bilder från bröllopet.
Nu har vi precis kommit hem från Annika igen va där och kollade hur långt dom hunnit i huset. Niklas är ute och fäller träd på gården och jag sitter inne. Sen blir det mys med bad och efter det en bra film.
Hoppas alla får en bra kväll
Kraaam kraaaam

Lat

Ja jag har vart lite lat med att skriva i bloggen dom senaste dagarna, men å andra sidan så har jag inte gjort så mycket heller. Idag e det lördag och jag vinkade just av Nirre när han åkte till jobbet. :)
Igår va jag och Sandra och hämtade grejjer vi beställt från forever21 dom va jätte fina synd bara att jag har för stor mage för allt :P men kommer bli super sen när bäbis är född :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, men Niklas är ldig så nåt mysigt vill vi ju hitta på :) Nu ska jag ta mig en dusch sen får vi se vad jag hittar på :) Pösss


Golv i vardagsrum

jaaaa då va det klart!! Mitt älskade golv i vardagsrummet e lagt, blev super bra och ångrar inte ett dugg att jag va envis och tjatade om golvet :) Idag har jag inte gjort så mycket har mått lite halv kasst. Illa måendet har smygit sig tillbaka och ryggen värker mer än någonsin *suck*
Va iaf till barnmorskan i går. Hon sa att det va en livlig bäbis i magen :)
Hade gått upp ytterligare två kilon jag som trodde jag stod still nu när jag var sjuk ;)
Bäbis mådde bra och hade gjort ett stort skutt sen sist, så nu låg jag helt plötsligt över kurvan.
Måste även börja äta mer järn då jag hade jätte lågt blodtryck igen :( hatar den där satans blutsaften man mår ju så illa av den!

Idag blir det iaf hockey hemma här, Jimmy och Malin kanske kommer förbi så det blir trevligt :)
Så nu kanske jag lär iväg till konsum å handla lite gott tills ikväll :)
ha det så bra Kraaaaaam



god morgon!

Måndag igen, helgerna går fööör fort.
Igår va det en riktigt härlig söndag. Jag och Niklas va ute och donade på gården hela dagen, vi krattad, gjorde rent på mossa på plattorna å lite annat. Så härligt när man har sitt eget och bara kan gå ut å dona när man e rastlös :)
Längtar så sjukt mycket tills sommaren när man bara kan öppna altandörren och gå ut å lägga sig å sola *myyys*
Inte för att det kommer finnas så mycket tid till det men man kan ju drömma hihi!

Idag e det minde trevligt att vara ute, det regnar och är inte nå vidare varmt ute heller Vart e våren????
Nu har jag precis ätit en god frukost och ska väll ta en dusch snart.
Senare idag blir det besök hos barnmorskan :)) Så kul att gå dit å mäta väga å lyssna på bäbis hjärta :) *längtar* Ska dit kl 13.30. Nu är det inte så långt kvar, hela 8 veckor kan även bli 6 eller 10 :P hoppas på 6 ;) för nu börjar det kännas tungt! Efter den första beräkningen så skulle jag faktiskt ha den 24 maj men fick fram flyttat till 3 juni så hoppas den kommer i maj :P Undra när jag ska börja inhandla grejjer till bäbis, vill helst inte köpa för mycket innan men nu e det ju snart dags. Har iaf köpt jätte små och gulliga dusch grejjer som jag ska ha med i min bb väska :)

Nä nu blir det lite te sen en härlig varm dusch. Ha en bra dag Pössss

Lördag

Vaknade 5.30 och kunde inte somna om väckte så klart Niklas som tydligen också hade svårt att sova :P Så det va bara att kliva upp. 5.30 på en lördag liksom va e det för fel??
Nu har vi iaf ätit frukost gått på morgon prommis med doggsen och niklas skruvat ner lite hyllor i källaren, bara en dusch nu som fattas sen e man på g :)
Idag vet ajg inte vad som händer fortsätter det att vara fint väder kanske vi donar lite på gården sen ikväll har jag faktiskt lite lust att antingen gå och spela biljard eller ut å äta på brända :) Trött på att sitta som en tjockis hemma :P
Mysigt att umgås med sin man lite också ;)

Fortfarande lite sjuk men nu e det nästan bara hostan kvar så det e grymt skönt :)
Nä nu blir dte lite dusch sen får vi se vad jag och älsk hittar på.
Hoppas ni får en super helg!!
Pöss o Kraaaam

Torsdag :)

Ja då va det torsdag och inge friskare har jag blivit :( Den här hostan vill aldrig ge med sig.
Vaknade tidigt och gjorde en liten snabb städning, sen har jag tvättat lite också.
Pappa kom på en liten fika idag också så då bakade jag lite chokladmuffins tills han kom :)
Nu har jag precis kommit hem från Jenifer, va där och drack te, hon hostar ungefär lika mycket som mig så det är såååå synd om oss :((
Om en timme kommer min älskade Niklas hem också, han ska måla klart våran dörrt ill vardagsrummet :) kommer bli så fint med en vit dörr där! Tråkigt sen bara att min Niklas ska iväg och jobba igen hinner ju knappt hem så ska han iväg igen *stackarn*
Sen e det ju lite synd om mig också som är mörkrädd och inte kan somna förns han kommer hem vid 3 *suck*
Ska försöka mysa till det lite med ett varmt bad, lite ljus och avslappningsmusik!!!  Så skönt att bada tycker jag, tycker nog bäbis med för den hoppar som bara den i magen när jag ligger i badet sen sägs det ju också att bäbisar i magen tycker om avslappningsmusik.

 Nä nu ska jag dricka lite mer te och vänta på att Nirre kommer.. Pössssss

Sjuk

Ja verkar då aldrig bli frisk :(  känns som det bara blir värre, nätterna är jobbigast.
Va till blomster landet igår och köpte lite grejjer jag ska odla, så jag har nåt att pyssla med nu när jag är sjuk. Köpte tomater paprika och sallad :) Köpte några blommor som jag ska ha i vardagsrummet med, riktiga dessutom ;) hoppas dom inte dör bara :P


Nä nu ska jag ta mig en dusch så jag kanske får känna mig lite piggare :) Hoppas ni får en bra dag Kraaaaaaaam


RSS 2.0