ammnings vm ;)


Alla mina älsklingar :)


Hos mor och far


Mys helg

Nu har helgen gott och den har vart underbar, har dock inte kunnat sola,  har vart rätt tufft med en liten när det är så varmt.
Syster och dom va här i helgen va så kul att träffa min Felicia igen och självklart lilla Sara också som vuxit en del sen sist :)
Har vart hos mina föräldrar hela helgen solat badad och grillat Mys mys! Hoppas det fina vädret håller i sig en stund till!

I veckan har jag och plutt inte mycket planerat, ska iaf på bvc me lillen för läkar undersökning på tisdag sen är Niklas ledig Tors fre så då kanske det blir stugan om vädret är oki. Ska blir så skönt om två veckor för då börjar Niklas sin semester *längtar*
Nänu ska vi glo på film Pöss


Gud vad jag älskar dig


Myyyyyys

Älskar verkligen solen!! igår va vi hela dagen i Niklas stuga och myste  vid havet. Sara Annika och Keyvan kom också och höll oss sällskap :) Vi åt god mat och njöt i det fina vädret.
Idag blir det en tur till mor och far måste passa på så man får lite barnpassning så jag kan ligga lite i solen :P Sara och dom kommer också dit trevigt trevligt.
Nu blir det frukost sen väcka Niklas som ska iväg å jobba stackarn!!!
Hoppas ni får en trevligt dag i solen :P Pusss

åska

Idag kom Sara Annika och hennes lilla Keyvan och hälsade på :) vi gjorde lite lunch tillsammans och fikade efter med lite glass *mums*  Vädret va rätt oki tills det helt plötsligt kom svarta moln mot kvällen precis lagomt till min Niklas skulle åka moppe hem hehe stackarns :P  men iaf Niklas kom hem dyng sur hehe och vi hann bara gå in i vardags rummet så kom världns blixt och dunder lamporna blixtrade till och sladd lösa telefonerna pep till jag blev rädd tar Minnéa springer ner till källaren hehe :P *hatar åska*  NIklas kom efter hehe mer för att han tycker det är mysigt när vi äntligen är nere i källaren är inte ofta vi utnyttjar rummet han har inrätt där. Vi tände några ljus och satt där en stund hehe tills jag till slut va tvungen att gå och fixa mat!

ringde till Sara som hade ring mitt under dom värsta blixtrarna och frågade om dom hade fått tillbaka lyset och det hade dom, Sara fråga vad gjorde du nere i källaren... men va fan Sara det va ju värsta tromben hihihi oki lite överdrivet.
Nu har vi iaf ätit korv med bröd.. nån som har provat det??? Ser ut som det fina vädret är på g Hoppas!!

Skulle va så skönt att få ligga lite i solen och njuta va såååå länge sen... blir det fin väder på onsdag så ska jag Sara och Annika kanke dra iväg med bäsarna och mysa vid nått bad.
Nu blir det mys framför tvn med mina älsklingar Pösss


måndag morgon

goooo morron!!!
Nu är jag redo för dagen har precis tagit mig en dusch och ring lite samtal så nu e jag redo för vad dagen har att erbjuda ;)
Vädret är oki men man ska väll inte hurra för snabbt för då kommer väll regnet!
Idag har jag inget planerat, Niklas jobbar så det blir till att vara alldeles själv med lillen iaf. Har ju min nya babysitter så nu kanske jag kan hinna med en kopp kaffe :p
pappa ringde mig kl 8 i morse och frågade om jag ville följa med till syster i Enköping men jinnan jag och Minnéa är klara så har dom åktför länge sen lite svårt att åka så tidigt för då lär jag börja dona redan vid 6 kanske...
Syster och dom kommer ju till helgen så jag får till och vänta :)

Imorn lovar dom fin väder eller va det på onsdag aja litar inte fullt på dom där men om det blir fint så kanske jag och Niklas kan ta oss ut på nåt trevligt i solen för han är ledig imorn... nä nu ska jag ringa ett till samtal Hörs pussss

Älskar denna låt


Älskar er!!!!


Bad



Vår lilla tjej älskar verkligen att bada

:)



Här ska jag få bada med mormor

Nyvakna tjejen



Hehe så söt

Ja nu blir det inget press i solen för en annan på ett tag :/



Men de e rätt skönt att slappa i skuggan också ;)
Här sitter vi hos Minnéas mormor och morfar dom bor bara en kilometer från oss så det är super bra när man vill ha lite hjälp :P Eller bara vill hinna med en kopp kaffe!

Pappa och Minnéa



Hälsat på gammel farmor lite :)

Skruttis :)


Hemma

Ja nu har vi kommit hem från mina föräldrar med en babysitter Minnéa verkligen älskar :) För en stund iaf men man få va glad för den stund hon sitter där och myser!

Nu ska jag sätta in lite kort på lill tjejen så ni får se vad stor hon blivit, va till bvc för en några dagar sen och tro det eller ej men lill tjejen har gått upp till 5400g haha en riktigt stor tjej så mysig med alla hennes väck här och där :p

Aja nu ska jag sätta in lite kort sen blir det film mys... Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll Pösss

Mmm myyyys är du min tjej



Du är det bästa som hänt mig älsklings Minnéa

Sitter i min första babysitter


En puss kanske?


hejja mig!

Ja det går bra för mig menar jag ;) eller inte!! hehe.... Tiden räcker inte till men nu så har jag och mamma vart och köpt en själv gungande baby sitter hehe helt sjuuukt bra nu har jag lite fritid :P den vaggar henne spelar musik för henne och så hänger det massa roliga saker i den!
Helgen har vart lugn bara mys hemma. Får ta igen lite sen när man slutat amma :P
Jag och Niklas har iaf bestämt att det blir utpumpning i augusti så tar vi middag och krogen en kväll det blir kul va länge sen man va ut nu och lite saknar man att göra det måste jag säga räcker med att bara ta nåt glas och bara äta ut!
minnéas mormor blir iaf glad som får ha henne alldeles för sig själv då :)

Nu är det snart ny vecka igen och till helgen kommer syster och hennes familj dom har ju också fått en till liten Sara ska hon heta så jag har blivit en stolt moster igen!

Nä nu ska jag snart äta lite kycklinggryta och ris som mamma min lagar *jammi*
Ikväll lovar jag er bilder.. pössss

Nä nu är det skärpning :p

ja nu ska jag börja igen... har tappat mina läsare och det förstår jag hhe...
Eftersom jag nu kommer vara ensam med Minnéa om dagarna och hon bara ligger i min famn hehe så får det bli på kvällarna när Niklas kommer hem som jag får blogga.... har massor av nya bilder på lill tjejen som sätts in ikväll *lovar* :) nu blir det umgås med Sandra och Ante som här för lite grillning senare .. pösss

RSS 2.0