storm!!

Alltså va e detta?? Snööö!!!! fasen inte nu det är alldeles för tidigt för sånna dumheter!!
Har sovit skit dåligt inatt för alla konstiga ljud sen att det låter som att vinden ska ta med huset ibland eller blåsa sönder rutorna. A

Aja idag blir det ingen promenad iaf svärmor kanske skulle koma förbi så det blir till att vara hemma å mysa.. Igår färgade jag min utväxt och det e helt sjukt hittade en perfekt färg till mitt bruna hår hehe medium blonde låter inte det lite konstigt det tyckte jag iaf men hon på frisören sa att den skulle bli bra å det blev den så tack!!!  Skönt att man äntligen har hittat en färg som passar eftersom min favvo frisör som brukar fixa mitt hår e hemma med söta Neo :)

har beställt lite kläder från hm  och dom kom igår dom passade super en mys dress och en gul vanlig tröjja skönt i sånna här kalla stunder.
Nä nu ska jag gå å laga lite gröt e inte sugen på mackor å sånt idag sen måste jag ju ta mig lite kaffe med :) Pösssss

jag behöver sööömn


Uhhh

Shit va trött jag är, Det här med sovrutiner har vi inga för sova vem behöver det??? Så verkar iaf lill tjejen tycka..
Börjar med att hon somnar vid kanske 8 halv 9 sen sover hon max till 11 sen vaknar hon ungefär varje timme och ska ha mat tills vi går upp vid halv 7 har provat med allt och det är verkligen mat hon vill ha varje gång. Pratade med bvc å dom bara skratta typ hur kan man skratta när stackars jag inte får nån sömn :(( På dagarna sover Nea kanske 3 gånger en timme varje gång och som alla säger passa på å vila när hon sover på dagen mm lätt antingen har jag vart ute på promenad och låter henne sova ute i vagnen vem vill lägga sig å sussa inne då nä det går ju inte å sover hon inne så hinner jag bara precis hålla på å somna så vaknar hon å då blir man ju mycket gladare NEJ NEJ!!! Det är ju bara att gilla läget och hoppas det ska vända... 

idag har jag nada planer, självklart ska jag ut och promenera sen får vi se vad jag hittar på.
Å Jenifer sitter här å skriver å skriver men har då inte sätt nå pluss än dååååååligt!!!!!

ha en super dag pössss

Dopis



Ett litet kort på mor och dotter, jag syns knappt men det är ju för jag inte e lika söt som Nea.
Nu har jag precis kommit hem från en jäkligt snabb prommare nästan sprang skulle värma upp lite för övningarna jag gjort nu :) Mage rumpan ryggen här ska kommas i form!!!

Nu ska jag ta mig en apelsin å glo lite tv innan lill trollet vaknar Hoppas ni hare bra pösssss

go morron!!

Ja då va det onsdag igen då, veckorna går så sjukt fort. Känner att jag och Nea lär ta vara på dagarna för snart har det gått ett år till å hon ska gå på dagis :P hehe oki lite kryddat men det känns så ibland lill skrutten är snart ett halv år  shit!!!
Igår blev det ingen promend för mig Dåligt!!! men va hemma och donade lite så fick jag besök av en av mina kusiner som inte träffat Nea än, va jätte kul att träffa henne och höra hur hon mår å så senare så kom Sandra å Adde hem till oss jag och Sandra skulle vaxa benen å så men hade för korta hår för det så vi får vänta. Sandra hade även köpt med sig mina älsklingskakor från subway de e nå kakor med ljusachoklad klumpar å nötter i Mmm Jammi!!

Idag står det iaf minst en promenad på schemat, och den första får bli vid 8 om Na vill sova igen,´ nog hem till mamma en sväng på en kopp kaffe :) jag kommer bli super fit till sommaren så som jag går hihi, Nä nu väntar kaffe och den super goda kakan :)) Hörs sen Kraaaam

Sussar sött!!

.


Att vara mamma är bara sååååå underbart!!! Älskar dig min lilla Minnéa


Så söt profil hihihi


Mammas älskling!



Neas dop


heeeeej

tisdag morgon och jag är allt ifrån utvilad :P
Min dotter tycker jag ska upp varje timme för att antingen mysa med henne eller ge mat, snacka om man e seg när man vaknar på morgonen. varje gång jag vaknar av att hon gnäller hoppas jag på att det är morgon och att jag fått sova mer en en timme men kollar på klockan och ser att jag inte fått gjort det !
Mina dagar består mest av långa promenader lite shopping och mys hemma. igår va vi hem till Malin och Jimmy som äntligen fått din lilla son Neo han föddes i Fredags och allt gick super :) Hur gulligt kommer det inte bli med lilla kusinerna Nea och Neo hihi sötnosar. När vi va där igår så va faktiskt lilla Neo vaken en stund och ingen blev gladare än jag för annars brukar det alltid va så dom små sover när man kommer på besök men vi hade tur igår.
Annars så har det inte hänt så mycket jo vi har fixat lite i vårt sovrum köpt nya säng å så hur fint som helst blev det.

Idag tänkte jag bege mig ut på en promenad till mor å far kanske, e ju inge vidare väder men bara det inte spö regnar så :) Sen skulel jag behöva städa lite här och kanske tvätta :)  Pössss


Dåligt

Fasen va jag e dålig på det här, glömmer liksom bort... jenifer Ska skaffa skype nu och skriva mer i bloggen jag lovar :) Pösssss

Minnéa

Igår va  det Minnéas dag :) min lilla älsklingen blev döpt, hon va så otroligt duktig i kyrkan mmm min lilla go bit. Kommer kanske med bilder sen och Tack alla för hennes fina presenter och för ni kom och firade denna dag med oss :) Kraaaaaaaaaam

Stress

Ja hur ska vi hinna allt till dopet alltså, och vad är det som ska fixas??? ÅÅÅÅÅ Det här va lite jobbigt tycker jag aja nu ska jag ladda inför idag har inga krafter!! :( Först och främst får det bli en goood frukost sen en promenad sen så kör jag nog igång... pössss

Pizza

Ja nu ska vi snart iväg till Jimmy och Malin och äta lite hemma gjord pizza mmmm så gott!!!  Nea sover en stund så vi ska åka så fort  vaknar. Idag har vi vart hemma och städat lite sen kom Niklas mor,far och bror hit på lite fika och fras vofflor..
Doggarna våra har fått följt med mamma min på spårning i regnet Gizmo hade vart super duktig men Puma vill helst inte vara ute i regnet  hehe Imorn är det en ny vecka och nya grejjer som står på schemat bla träna lite... magen har ju knappt en magmuskel kvar :/ så nu ska det bli ändring.
Sen shoppa lite inför dopet lär vi också göra ska ju ha lite fest här efter med vin öl å lite annat gott, sen skulle det ju inte sitta fel att få nåt fint att ta på sig.
Har några kansken i garderoben men skulle helst vela ha nåt annat än det. aja vi får se.
Idag frågat jag min kära syster om hon ville bli Neas gudmor och det ville hon jätte gärna så snart ska inte bara lillen döpas hon får världens bästa gudmor med :) 
Nä nu ska jag göra mig i ordning sen blir det PIZZZZAAAAA :) Ha en trevlig kväll pösssss

Söndag

ja vad blir det idag då. regnet öser ner så det får antingen bli mys dag eller shopping dag på valbo. Kanske in på ikea också och kolla om dom har nå kul. Skulle behöva hitta nå kläder till mig och Minnéa till dopet aja får se vad vi hitta på :)
Nä nu ska jag gå in till mina älsklingar och dricka upp mitt goda kaffe... Pössss

Nea


Puss



Älskar dig mitt lilla barn!!!

Glömde

Jag fick faktiskt jätte skön rygg massage igår med *lyckos mig* :P

Tänk va denna grej kan göra en såå glad!



Älskar dig min Niklas!
ja snart har vi alla eftermiddagar och helger lediga tillsammans som jag längtar :)

Gooooo morrrrrron

ja då va det lördag igen då.
Igår blev det en liten mys kväll, När Niklas kom hem hade han iaf köpt min hår färg men i slingorna fanns det ingen sling hetta med å jag tycker det e lättast med sån om man ska göra på sig själv så det fick blir brunt i utväxten så får jag slinga idag. Niklas försvann ett tag där när han kom hem och när jag just undrat vart han tagit vägen kommer han ut med 3 röda rosor å ett jätte gulligt kort som det stod.

Tänker på er hela dagarna
Snart får vi längre dagar tillsammans
Älskar er mmm han e fö rgo min man å inte nog med det så fick jag ett kinder ägg också :P sen lite frukt och godis :)
Vi kommer från och med torsdag nästa vecka träffas mer på dagarna då han böjar sitt nya jobb och slutar 4 som alla andra, nu har han slutat 7 å e inte hemma förns halv 8 å det e inge vidare när man har en liten bäbis.

Idag ska vi iaf hem till mor å far på lite tacopaj å mys men först ska vi göra lite annat kul nu på dagen, åka till sara å Affe så Niklas får kolla deras nya hus, ner på stan en sväng, fixa mitt hår ja lite smått och gott :) ska även ge vår lilla sötis lite potatis idag igen så pappa Niklas också får se :)))) 

Nä nu ska jag fixa frulle sen fixa till mig lite Hörs sen pössssss
 


Hår

Ja snart kommer min Niklas hem och då ska minnsann håret färgas och slingas!!! hmm e lite skrajj då jag bara låter frisörer röra mitt hår men nu tänkte jag färga utväxten och bli lite ljusare inge fint att ha brunt å så lite lätt flintis pga ammningen!!! Sen hopas jag att han kommer med lite gott att äta med *hoppas* NÄ nu vill inte Nea ligga på filten mer så nu måste hon roas :) ha en trevlig kväll pössss

Starka tjejen


Ge mig massage!!!

Ja nu har jag kommit hem från Annika blev en snabb fika där med kaffe och bullar. Vädret e fortfarande skit å jag blir så shopping sugen då. Min sena lunch är i ugnen å jag svälter!
Vad ska man hitta på nu då, åka till Sara och Affe å kolla i nya huset? fasen vad jag ränner men vad gör man, kan ju inte växa fast här hemma i soffan.

Ikväll skulle det sitta fint med en bra film god mat lite godis å kanske lite rygg massage från min man, han lär ju förstå att det tar på min rygg att bära runt på lill skrutten... så ge mig massage för sjutton ;)

MMM min goda fiskgratäng med mandel på faktiskt super go, lite kokt potatis å kokta grönsaker så blir det super!!

Pösssss


Regn



Här e Minnéa och Filippa så söta dom e!!! Filippa undrar nog va Nea ligger i för en karusell hehe Filippa fick också prova och jag tror hon gillade den!

Blir ingen prommare idag iaf så sjukt tråkigt väder synd för hade vart kul att få träffa Emma och Milton :) Får blir en annan dag. Så kul att träffa andra mammor och deras bäbisar tycker jag!

Nu sitter jag här och funderar om jag ska klä på Nea när hon vaknar och bege mig hem till Annika och Keyvan och hälsa på a får se hur det blir. Har beställt nya nappar med minnéas namn idag från namnnappen ska bli lite kul tycker jag så alla ser att hon heter Minnéa och inte Linnéa ;) hehe döv öron :P

Hörs sen pöss

Gosis


morgon

Gooooo morrrronn! ja härliga fredag eller nja kanske inte fasen va tråkigt väder det är.. Sitter här å väntar på att min Niklas ska komma tillbaka från statoil med lite go frukost! Kaffe bryggaren brygger för fullt kan behövas för denna huvudvärk! Planer för dagen är att ta en promenad men Emma och hennes lilla Milton men som sagt vi sa igår att bara om vädret e oki å ja det ser ju inte allt för mysigt ut men vi får se :)

Glömde sätta in bild på minnéa och Filippa igår så det får bli idag istället, sen så kanske jag sätter in en liten film på lillen idag hon åt nämligen för första gången igår eller åt hehe nä men åt nåt utan mjölk från mammi. Potatis blev det och hon gillade det trorjag :)
Nä nu lär jag föna håret sen blir det frulle Hörs senare Pösssss

Bjuder på en liten bild!!!


Lugn stund

Ja nu sover den lilla.
Anna och hennes lilla Filippa var här och hälsade på, Så söt hon är, hehe så roligt när bäbisar träffas. Det bara lyser i deras ögon när dom träffar en annan bäbis :)
Fick en jätte fin body och strumpor  med Bamse på :)  Minnéa kommer bli så fin i dom. Tack Anna och Filippa!!
Nu sitter jag här och har precis ätit lunch, korv å makaroner nån som har provat på det förr??? ;)  A det va gott iaf och nu sitter jag här och avnjuter en kopp kaffe.
Ska åka hem till mamma sen för att prova Neas dopklänning för hon döps nämligen den 11 oktober och hon ska ha min gammla klänning så det blir skojj :)
Nä nu ska jag passa på att dona lite här eftersom min lilla sover så sött i vagnen, Passade på att ta ett kort när lilla Filippa va här så det lägger jag in lite senare pösssss

Pusssssss från osssss


Minnéas rum



Liten del av Neas rum men nu har vi gjort om lite till hehe

hallen



Men har bytt handtag till halvmånar istället

Bus troll


Gooooos



Nyvaken liten Nea

Lång paus

Ja då skriver jag lite igen då, eller ska försöka ta mig lite tid om dagarna och skriva lite. vad gör man inte för sina vänner ;) Jemfa :P hehehe
Idag är det super tråkigt väder ute vill inte ut på promenad idag, me har bestämt att minst en gång om dagen ska vi ut! det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :P

Igår va jag hos Annika på lite lunch sen åkte vi till Hille för att se på Saras hus som hon precis har köpt.. komer bli super bra det där huset stor och fint, klart det finns saker att göra på huset men hus är ett livs projekt. Vi har ju hela källaren kvara tt göra nåt med..
Efter våran lilla utflykt åkte jag hem och gjorde lite mat medans MInnéa satt å gunga i baby sittern sen blev det mys med idol gott te massa levande ljus å en filt i soffan. Pratade även med min jenifer i telen en lååång stund alltid lika kul!!! Saknar henne massor.

Undra vad jag ska hitta på för kul idag då Annika ville att jag skulle möta henne i stan men vet inte blir bara så shopping sugen, å jag har redan shoppat massor med kläder å saker till huset så det e shop stop! 
Aja nu ska jag iaf sätta in nån bild på hallen å Minnéas rum å självklart på minnéa Hoppas ni får en bra dag Pöss
 

Mys unge



Min lilla tjej kan minsann sitta själv i sin stol :P

RSS 2.0