Fan så myyyyys


:)



En fredag som denna bjuder jag på en dans med svärfar från nyår, denna fantastiska kväll friade min Niklas och nu snart ett år senare e vi gifta :)))

Hahahaha



men gud så vi ser ut!! Både e kritvita å nirre alldeles lockig å orange ;) Å jag då ser typ död ut hahaha

Fjälls



gud va trevligt vi hade det :)) Hoppas det blir en tripp i år med :)

Fredag

Ja äntligen helg :))
Idag började jag dagen med en pomenad, har inte vart ute på promenad på 4 dagar för lillen vart sjuk men nu så börjar det ordna upp sig. Minnea somnade skönt i vagnen sen fick hon sova ute en stund tills det va dags för lunch. Nea fick prova nån kalvgryta med grönsaker, hon tyckte så där om det heheh rynkade lite på näsan vid varje tugga men det gick i :)

senare idag kanske vi åker till stugan, Niklas föräldrar är där och Jimmy Malin å lille Neo dom ska mysa på lite glögg och god mat, eller god mat vet jag inte Sniglar!!!! Fy fasen va äckligt bara tanken på dom små slämmiga krypen gör mig illamående.. Men dom skulle göra lite fläskfilé åt mig och Mallan iaf, A får se om vi åker dit eller ej.

imorn blir det iaf julbord på axmarbrygga med Niklas släkt, mys mys det gör vi varje år :) Så har vi inte åkt till stugan ikväll så gör vi det imorn bitti för lite frukost..
Hoppas ni får en trevligt helg Pössss

Hej hej

Allt bra med er??? Med oss e det bra iaf, lite snorigt och hostigt e det men det e ju sånna tider nu.

Idag ska jag iaf tvätta tvätta å tvätta typ allt ska tvättas, efter det blir det stor städning för på söndag e det första advent och då ska det pyntas å då lär det ju vara lite fint här hemma :))
Älskar verkligen julen så mysigt med glögg baka knäck pepparkakor lussebuller, sen allt julpynt e så fint :))

Nä nu lär jag göra lite kaffe så man vaknar till efter en lång vaken natt :)) Hoppas ni har fått sovit bra iaf :)
Kraaaaaaaam

Shit



Tiden går så fort snart e min lilla älskling 6 månader tycker det e nyss jag satt och beundrade det lilla livet i min famn som nyss kommit till världen

Väntan

Ja det är precis vad jag sitter och gör nu, väntar på min Niklas som är och handlar lite. Håller på å dör av hunger här!!
Idag ska vi faktiskt äta frasvofflor inte det bästa och nyttigaste för magen men vafan de e ju gott som bara den.
Nea är i full gång här och sitter i hennes nya gåstol, ska bli kul när hon blir lite längre och faktiskt kan använda den. :)  Tror hon är lite bättre idag iaf Peppa peppa!!

Imorn hoppas jag snoret e borta så vi aknske kan ta oss till rusta en sväng :) Känner att jag behöver göra nåt har inte velat ta nån promenad heller när hon vart dålig.

Nä nu tycker jag att jag hör nåt hoppas det e mannen min med kassarna... Hörs sen Pösss

pösss


morron



Goo morron på er!! :)
Sovit gott?? Det har inte jag :( Min lilla Nea är fortfarande sjuk men tror hon börjar bli lite bättre iaf :))
Idag blir det bara att vara hemma tänkte färga utväxten och ögonbryn och fransar så man ser normal ut när man ska på julbord på lördag, om Nea e oki vill säga *hoppas*

Men kan iaf säga att den där när sugen e en av dom bästa sakerna jag köpt :)) Funkar kanon! haha antar att ni ville veta det :P
Nä nu blir det kaffe inte så mycket att skriva om när man bara sitter hemma :P Pössss

Sjukling

Hej på er! Sjukt trött e jag, min lilla älskling har vart uppe stora delarav natten pga sin täppta näsa.. Tycker så synd om henne när hon knappt kan äta för hon e så täppt och den där nos grejjen som man suger snor e ju bra men hon gillar den absolut inte....

Idag blir det bara hemma och mysa med Nea och suga snor snor snor :)) Den här snön då fasen är den bra för oki om det kommer lagom nån gång men så här e bara föööör mycket, blääää!!!!!

Imorn hoppas jag att min Nea är bra i näsan hon är faktiskt bättre idag än igår så hoppas!! Då ska jag iaf följa med Emma och madde till öppna förskolan och leka lite nu tvivlar jag på att Nea blir bra tills dess men hoppas kan man :)))
Iaf så va syster och dom här i helgen och det va suuuper mysigt vi va här och åt gott grillade ute på gården å så mm mysigt va det... Nä nu väntar mitt kaffe Hörs sen! Fasen måste blir bättre på att sätta in bilder e så fruktansvärt less på det för det blir fel varje gång jag gör det hehehehe. Kraaaaaam

Tjo

Hej igen... Nn har jag precis kommit hem från en promenad, väntar på att Niklas ska sluta jobbet så vi kan åka till barnens hus och shoppa lite åt Minnéa :)) Sen kommer min kära syster med familj så det ser jag fram emot :)
Ikväll blir det lugnt med Idol sen imorn ska vi ut å grilla alla 3 familjerna eller ja vi e ju en stor familj aja skit samma sen blir det mat hos oss. Nä nu ska jag städa lite innan lillen vaknar där ute :) Pöss på er...

Hallå

Go morron.
En trött Sofie sitter och försöker få i sig lite fil :( suck inge hungrig idag måste bero på det här skit piss vädret.
Igår va jag hos Malin hela eftermiddagen och hade trevligt med henne Neo och hennes vän Tessan. Vi pratade massor och drack massa kaffe :P När jag kom hem sen gjorde jag och Niklas lite kyckling wok sen så fick vi faktiskt besök av hans farbror och hans fru som ville se hur vi fått det i huset, sen fick lill skruttan en present av dom också en jätte söt typ jul klänning :) Så det tackar vi så mycket för!!! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på får se senare... NU ska jag ge skrutten lite mat :) PÖss

Måndag

ja då va helgen över. Har haft en riktigt mys helg. I fredags va vi hemma, Tobias och hans "vän" ;) kom en snabbis och hälsade påoch det va jätte trevligt sen kom även pappa och mamma en sväng vi kollade på idol och fredag hela veckan.
på lördag har jag och niklas inga planer men vid lunch ringde hans bror Jimmy och frågade om Niklas ville med påhockey och inte bara det utan sitta i logen och bli bjuden på mat och dryck inget man tackar nej till inte om man heter Niklas iaf ;) När Niklas åkte så kom Malin och lilla Neo hit å vi gick en kvälls promenad och gjorde lite mat här hemma Mys mys. Senare kom Niklas och Jimmy hem lite smått gladare än vanligt hehe. Blev en tidig kväll å det va skönt för lilla Nea va typ grinigaste i världen :P

Igår tog vi oss en morgon promenad till mor å far va där och fikade lite sen åkte Niklas och köpte ett till hål i väggen som han och pappa satte upp åååå det blev så bra så nu har jag ett till hål i väggen och ennu mer öppet till köket precis som jag vill ha det :)) Efter det blev det storstädning eftersom de blir lite dammigt efter att ha sågat ett stor hål i väggen. Medans jag och mamma städade åkte Niklas och hämtade pizza :) Är inte så mycket för pizza men då va det gott.
På kvällen blev  det lite tv sen somnade jag :)

Nu har jag precis duschat nea har sovit en sväng så nu ska jag göra mig lite lunch sen dra en sväng till Malin :) Hörs sen pösss

Härliga fredag :)

ja då är det äntligen helg igen!!! shit veckorna går så fort snart e det jul :))
Igår va vi ute på lite stor handling på maxi, älskar att stor handla man mår så bra av att ha hela köket fullt med godsaker :)
Köpte en tidning med massa jul tips också kan va bra eftersom vi blir här hemma i jul och inte bara vi utan typ alla hehe kul kul!!!
Idag ska jag ta och tvätta lite sen ta en promenad i trök vädret. Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på men nåt mys blir det :)
Funderar på att färga min utväxt också för jag ser hemsk ut vet inte om utväxten eller flinten efter amningen är värst?? Aja bra ser det inte ut iaf så nåt måste göras. Sen att det va bara typ två veckor sen jag gjorde dt sist det struntar jag i.

Nä vi hörs senare nu blir det kaffe!! Pösss

Mina två älsklingar




Ni är underbara!

God morgon från Minnéa :)



Söta lilla Nea kollar svamp bob fyrkant  medans jag försöker hinna göra frukost :)

Mor och dotter



Sitter vid köksbordet.

Hååål



Ja här har ni mitt fina hål i väggen :)

Ett litet hej

Hej och go morron. Tänkte på en grej. De e rätt många dom läser min blog men ingen som säger hej :( de e lite tråkigt nån av er kan väll lämna en kommentar iaf skulle uppskattas blir roligare att skriva då :) Så säg hej för sjutton :))))

I dag har jag iaf en feber fri Nea och det är såååå skönt tyckte så synd om henne när hon inte mådde bra hon bara grät och gnällde stackarn :(( Men nu verkar hon må bra så det e super.
Idag skulle jag åka hem till Malin men får se hur det blir med det för elektrikern ska komma idag på dan och fixa lite med elen ute å så å då lär ju nån va hemma..

Nu har jag precis ätit mina hembakta tekakor och funderar om jag ska ringa till syster å tjata hit dom i helgen. Ja det ska jag!!!! Hörs sen pössss

:(

Inge kul att ha en febrig Nea! Tycker så synd om henne hon bara grinar å är missnöjd med allt, tur är väll att hon äter bra iaf :) Ringde sjukrådgivningen imorse och hörde lite man blir bra nojjig. Men som sagt barn rbukar få feber när dom vaccinerats..

Aja nu har hon somnat igen iaf och jag har hunnit få i mig lite mat medans. Måste försöka hinna städa lite blev bra dammigt när vi sågade hål i väggen allt måste vädras!!!  Aja vi hörs sen pöss

Stackars min tjej!

Morron eller snarare go middag för min del! Igår va vi och vaccinerade lill tjejen, hon va sååå duktig och sa inte ett pip. Växt hade hon också hela 66 cm lång och 8.3 kilo inte dåligt!
Iaf så efter det åkte jag och Nea till mamma på lite fika. När niklas slutade jobbet åkte jag och pappa hem till oss för pappa skulle hjälpa NIklas me hålet i väggen eller mest bara se så inte hela vägger trilla ner hihi... Niklas slutade vid 4 tre timmar senare hade jag ett fint h¨l i väggen hihi så nöjd ätter in en bild snart!

Efter allt jobb blev det hemma gjorda köttbullar i brunsås och potatis ala Sofie jammii!!!!

sen en tråkig grej Min Nea har fått hög feber av dom jädrans sprutorna, man kan ju få det men hon klarade sig sist så jag trodde hon skulle göra det den här gången med men icke. Stackarn har grinat hela natten inte ens tutten hjälpe och då e det illa :((( Va uppe och försökte vagga henne tills söms men inget hjäälpte. Imorse fick hon iaf en alvedon och nu har hon somnat en stund så hoppas hon är lite piggare när hon vaknar älsklingen min!!

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe å ja jag vet att jag skulle sluta men efter en natt som denna så behöver man vakna till lite. Hör sen Pöss


Spruta

Hej å go morron!! Idag ska min lilla gumma få den där dumma sprutan igen, men sen e det bara en kvar tills hon fyller 1 Skönt!
Mamma ska följa med mig som stöd hatar sprutor :) Hoppas bara inte Nea blir dålig och får feber, sist klarade hon sig rätt bra  Hoppas hoppas!!
Annars händer inte så mycket idag. Ska till svärmor en stund och lilla Neo kommer också vara där Kul!!!! Sen efter det blir det att hämta upp mor sen till bvc..

Nä nu sja jag hoppa in i duschen om jag får för Nea hehehe.. Hoppas ni får en bra tisdag! Pöss

Hallå

helgen är över och jag är helt slut..
I lördags hade jag och Niklas mys kväll hemma med god mat och massa prat. I går så va vi ute igen på lite mera shopping blev nya gardiner till vardagsrummet två till gardinstänger och hehe det bästa, En ring! Kan förklara lite kort vi ska göra ett runt hål i väggen från köket och vardagsrummet hade velat öppna upp väggen där men blir bra med ett litet runt fönster med :) kOmmer bli sååå bra! :)   Idag börjar mitt nya liv iaf ,har haft sånna promblem med magkatarr och dum som jag är så fortsätter jag att äta stekt och dricka kaffe men nu är det slut med det , nu får det bli roibos te för hela slanten får se hur det går :P Jag som älskar kaffe! Igår låg jag hela kvällen och hade as ont i magen och mådde illa som en tok inge vidare lär jag säga! Nä nu är det skärpning!!!

Nu har jag ätit frukost och ska snart bege mig ut på en promenad tänkte jag sen vet jag inte vad jag och Nea ska hitta på. Pöss på er så länge


Kul å shoppa!

ja då har man shoppat igen, blev en stol till Nea lite julsaker en matta till sovrummet en grej att lägga Neas saker i bilen sen nu är Niklas på k-rauta och kollar fönsterbrädor. Nea sover och jag har precis marinerat Fläskilén vi ska äta senare, till det får det bli klyft potatis å rödvinssås mmmm :) Hoppas Niklas hittar fönsterbrädorna så han kan sätta upp dom idag, har gråa sånna nu hur man nu kan sätta upp fula smala gråa nä usch!!!

Imorn är det farsdag å då har jag tänkt göra nåt mysigt för Niklas men har inte kommit på nåt ännu?? Nån som har nå förslag? Frukost på sängen förtjänar han iaf :)

Nä nu ska jag dona lite hemma så det blir mys till ikväll.... Pössss å ha en bra lördagskväll :)

Lördag

Hej hej! Nu har vi precis ätit mina goooda tekakor och var ute på en promenad med bäbis å doggsen. Ska koka lite kaffe nu så man vaknar till lite sen ska Niklas iväg på hockey.
Efter det så ska vi faktiskt ut på lite shopping, vi ska byta alla fönterbrädorna,vita ska dom bli :) Sen ska vi en sväng på ikea och köpa en till barnstol så lilla sara och andra bäbisarna har nån stans att sitta när dom kommer hit.

Minnea har sovit ganska bra inatt vaknat kanske 5-6 gånger bara :) De e jag glad för!!
Senare har jag ingen arning om vad vi ska hitta på hade tänkt gått ut å ätit igår kanske kan ta det idag istället.
Synd att ingen kunde hämta min kära syster å hennes pluttar lite svårt för mig som har en egen plutt att ta med Fy skäms mamma för att du inte hämtade din dotter!!!! Saknar min Flisan så mycket hon är bara för go :)

Nä nu blir det kaffe.. Ha en super lördag :))) Pösss

Hej

Idag e jag faktiskt nästan helt utvilad har bara fått gått upp 6 gånger i natt å dte e lite för vår del :P
Idag är dte fredag och det är underbart inte för att dagarna spelar så stor roll för oss men Niklas är ju ledig å det e de bästa :) Idag ska jag ta en promenad med Anna och hennes lilla Filippa sen blir det lunch och sen kanske hälsa på mor å far.Ikväll vet jag inte vad som händer. Hörs senare kraaaam


Kom kom

Kom syster kom det väntar nybakta tekakor här åt dig... :) Saknar ju er!!! Pössss
Nu har jag precis bakat Sandra är här och niklas kom för ett tag sen...
Ikväll blir det mys med bad hörs imorn! pösss

Mys med pappsen!


Mormor och Nea med toffs haha söta unge


hahahah snygging


Tjo!!

Morgon igen och inte som alla andra utan jag fick faktiskt sov morron ända till 8 Lyx!!!
Idag va vädret lite tråkigare dimma, men det ser ut som solen vill tränga sig igenom på nå vis :)

Igår när Niklas slutade begav vi oss till Engelbrekts för lite fyndande dom har nämligen utförsäljning. det va bra utplockat men vi lyckades hitta en jätte fin prydnads gran eller ja nåt liknande när vi ändå va på gång så gick vi till en annan inredningsaffär som låg lite längre ner på gatan där hittade vi några tomtar och lite sånt.

Efter vår lilla shopping tur åkte vi en sväng till Malin och Jimmy för att pussa lite på deras lilla Neo hade inte lika tur den här gången för nu sov han som en stock hela tiden vi va där :(( Typiskt!!
När jag hade pussat och sniffat klart på lillen åkte vi hem och gjorde en brak middag Stuvade makaroner och korv har man ju aldrig ätiti liksom :/ Men gott va det, sen blev det tv för hela slanten.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på såg imorse att jag hade bilen här iaf så nån tur får det bli undra bara vart. En promenad ska jag försöka ta också :))
Sen tycker jag familjen Akpinar ska ta och frakta sina arslen hit nån gång så vi kan bada lite tunna å så. Å jaaaa vi ska komma vi också nån gång!

Nä nu ska jag gå å koka lite kaffe!!! Erica Nyyyyybryygt kaffe ;)  HIHHi
Hare så bra så länge pössssss

Mor och dotter



Sötaste Nea :) Min alldeles egna lilla skrutt.

Älskling!!



Min sötsaste syster dotter och gudbarn. Älskar dig min lilla Felicia

Syster och hennes lilla Sara



Alltså hon e bara så söt så jag dööör!!! ja Sara så klart ;) och lite du också syster!

go morgon

Fortfarande sol och det tycker vi om :)
Idag blir det promenad och kanske en lunch med Sara :)) kan inte ta mig så långt idag då Niklas tog bilen imorse.
Igår skulle jag lägga Nea kl halv 8 å hmmm kvällen försvann för jag somna visst :) Men imorse kände jag mig faktiskt mer utvilad än vanligt fast lillen väckte mig innan 6.
Nu har jag precis ätit frukost och sitter och väntar på att bvc ska öppna så jag kan ringa om en grej.
Nä nu ska jag dricka lite kaffe sen göra mig redo för dagen :) Pösssss Tycker det är kul att du läser min blogg syster  :))))


Tisdag

Morron eller snarare go lunch..
Idag vaknade jag som vanligt 6.30 efter ytterligare en natt med massa amning, börjar tro att det inte kommer bli nån ändring. Men men vad gör man :) Lill trollet vill ju mysa :)

Idag har jag bara vart hemma och busat med Nea ska ut på en promenad snart till mor å far, lill tjejen måste vakna först bara! Är ju så fint väder ute. Sen när NIklas kommer hem får vi se vad vi hittar på för nåt :)
Pösssss

Ny vecka!

Ja då va helgen över. Har haft en riktigt super mys helg.. :)
I lördags va vi till Malin Jimmy och lilla Neo vi kom dit vid två, vid tre tog vi en promenad runt sätra väldigt mysigt i solen eller den va på väg ner  men det va mysigt att gå där med våra lika vagnar haha. När vi kom hem igen tog killarna och hoppasde in i bastun medans jag och Malin tog en varm macka med te och mös med våra små sötisar och snackade lite skit.
SEn va det dags för mat å det fixade killarna jätte god fläskfilé med potatis gratäng å rödvinssås jammi!! Sen va vi bara hemma och pratade massor och mös bara :)

På söndan blev det en promenad till mor å far där farmor å farfar va,hälsade lite på dom sen gick vi hem igen. Va hemma hela dagen och fixade med lite vägg texter vi köpt va inte det lättaste att få upp på väggen. Men nu är det klart och jag är hur nöjd som helst :)
senare på kvällen tog vi en sv'äng till mor å far och blev bjudna på max , jag va inge vidare sugen så det blev en pommes för mig bara.  Sen blev det hem till ensam mamma söker :) sen sängen!!!

Nu är det måndag och vädret e rätt mysigt ute med snö och sol funderar på en promenad om ett tag sen kanske åka å hälsa på nån :) Nån som är sugen på besök hihihi
Minnéa sitter i sin babysitter å jollrar som bara den hehe så söt!!

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe så jag vaknar till Hoppas ni får en bra dag Pösss


Ja nu var det lördag igen...

Goooo morrrron!!
Idag va det underbart att vakna, solen skiner och hela familjen är samlad ;)
Igår belv det mys kväll hemma efter att ha städat tvättat skrykit å ja typ allt man kan göra.

Idag ska vi till Malin , Jimmy och lilla Neo vi ska dit vid två och ta en promenad tillsammans i solen sen blir det middags mys hemma hos dom :)  kan inte bli en bättre lördag. Har längtat efter att få träffa Lill Neo i 5 hela dar och nu får jag äntligen göra det :)) Jiiihooooo
Nä nu ska jag va lite social här hemma ha en underbar lördag :))) Pössssss


RSS 2.0