Måndag

Usch vilket tråkigt väder :(( hoppas det blir som alla säger fint i mitten av veckan.
Idag har vi iaf gjort hörsel test på Minnéa och hon hörde så bra så skönt va det att få det beskedet :)

Sen vi kom hem har vi bara slappat hemma Sandra och Adde kom så åt vi lite mat trevligt trevligt!
Sandra och jag kollade igenom mina kläder som låg i en kartongt som det stod sommar små hehe ja och små va dom, även fasst jag gått ner nästan allt så har jag fått lite andra former hehe så ett par jeans fick jag på mig hehe kul ööö nääää :( Så sandra får bli loppis här sen hahaha :P

Imorn ser det ut att bli lite varmare ute dock ingen sol men då blir det bra med en promenad med lillen för så svårt när hon skriker och solen skiner så man inte kan ta upp henne eller när det tok blåser...
 Nä nu blir det lite godis och kanske en film!
Pösssss


Shopping

Jaaaaaa imorn ska jag äntligen få åka till valbo och shoppa, har presentkort på mq som jag fått i 25 års present ska försöka hitta nåt fint tills 30 års kalaset tur att dom inte har barn kläder på mq för då hade det väll bara blivit kläder till lill skrutten :P
Nä ska faktiskt bli jätte skönt att komma ut lite får se om Niklas följer med eller om han är hemma med Minnéa, isåfall blir det en snabbis bara först amma henne sen skynda iväg hehe.

Nu har lillen precis ätit men vägrar att sova hehe så jag och Niklas blir uppe en stund till :P hoppas hon sover en stund sen så man får lite sömn inatt :)

Pössssssss

yeeeee

yes mitt barn ligger och sover i sing vagn hehe undra hur länge till :P ja det hör inte till vanligheten hon vill mest bara mysa i mammas å pappas knä ;) hehe
Idag jobbar Niklas sista dagen inför en två veckors semester sen blir det tre till senare i sommar. Ska bli så skönt när vi kan vara tillsammans hela dagarna och bara mysa med vår dotter :)

Idag har Annika och Sandra vart här och hälsat på, vi har pratat barn och ätit lunch tillsammans  Annika har en son på 3,5 månader och Sandra min kusin då hon har en dotter på 5,5 månader.

Ikväll blir det  mys när älsklingen komer hem kanske en film och lite godis :)  Sen imorn blir det 30 års fest och hem tillmor å far och bada lite tunna och äta gott :)
Förresten så fick Anna sin dotter idag grattis gumman :))
Hoppas ni får en bra helg allihopa pössssss

Hoho jag lever ;)

Ja lite uppdatering kanske skulle passa sig ;)
Ja nu har man hunnit smälta lite att man blivit mamma till en sån underbar liten bäbis. Man har liksom lite svårt att förstå att hon kommit från mig och Niklas och att hon faktiskt är vår :))
Niklas började iaf jobba i söndags så nu är jag och Minnéa alldeles för oss själva om dagarna, visst klart det är skönare när man är två men lite mysigt att ha henne för sig själv ibland :P Har iaf vart och köpt en ny bilbarnstol den innan hade vi lånad och va en sån som inte är fasst eller sån som man bara sätter i bältet och eftersom våran skitbil är värdelös så hade vi lite lite för kort bälte så det va ett jädrans krångel att sätta fasst den. NIklas fick typ ta i för att få fasst den hur drygt skulle inte det bli för mig då, nä så det fick bli en ny som har en fasst bas som man bara klickar i stolen i hur lätt som helst så nu kan även jag ta mig nån stans eftersom vi nu råkat fått en liten tjej som vägrar ligga i vagn och eftersom hon är så liten så vill man inte ta henne i famnen så mycket när man är ute å så.  Helt sjukt va hon gall skriker när man är ute på promenad hehe skulle gå till en vän som bor bara en liten bit härifrån det blev den värsta promenaden jag någonsin vart på hehe!!

Imorn ska min kära farmor komma hit och stryka alla Minnéas kläder hehe hon är så söt hon älskar att stryka bäbiskläder så hon är mer en välkommen :)
I helgen är Niklas ledig sen har han två vckors semester efter det så skönt det ska bli, vi ska iaf på 30 års kalas på lördag sen vidare hem till mor och far för lite grillning och bad i tunnan ja inte jag då :( för jag får ju inte, jag får mysa med lillen medans då :)
Får se sen om vi hittar på nåt mer under semestern, men en liten tripp till Enköping och hälsa på syster och dom ska vi väll göra iaf sen blir det en dags tripp till furuvik om vädret blir fint nån gång :)

Nä nu ska jag slappa lite framför tvn :)
har så bra sätter in lite bilder på gumman snart... pössss

Hinner inte med

Ja det är svårt att få tiden att räcka till eller egentligen inte men har bara blivit lite lat med att skriva här! sen har det vart rätt tufft dom första veckorna här! Hoppas det vänder nu alla säger att det är jobbigast dom två första veckorna dom jag har pratat med har mer eller mindre grinat sig igenom dom hehe :) Jag är också en av dom hehe. jag har suttit och ammat och hon har grinat jag har grinat så har vi suttit där och tjurat bägge två hehe... inte alltid lätt  :P

igår va vi iaf på våran andra tur med lilla Minnéa det fick bli en sväng till valboköpcentrum , va tvungen att köpa lite kläder åt gumman våran så hon fick en slant av snälla morfar och mormor sin :) Blev en del kläder mest rosa hehe Hon skrek mest i vagnen så Niklas fick ta upp henne och då minsan blev hon knäpp tyst och somnade!

Idag är det match ja även fast jag inte är intresserad så är det ju självklart jag hoppas dom vinner idag :) hejja hejja sverige.
Niklas hoppas väll på att få åka med grabbarna ner på stan och kolla men jag har sagt att få se hur jag mår å så... vill inte bli lämnad själv här om jag inte mår bra, jävla magen som gör så ont sen lite andra ställen med *suck* blir så less :( Aja nu ska väll vi hitta på nåt här kanske ut på en prommare.... Kraaaaaam på er

Sömnlös natt

Ja inatt har det inte vart mycket sömn lill tjejen har vaknat hela tiden och hungrig som hon är så är det ju bara mamma som duger, hur mysigt som helst att vara mamma men ibland önskar jag att jag va i Niklas kropp och fick slippa smärtan i hela kroppen. Kunde aldrig tro att denna förlossning skulle ta så mycket på min kropp det är självklart värt det men en dags vila från den kunde man väll få.
Inte nog me det så har mitt mag ont kommit tillbaka är så sjukt less på min mage, under graviditeten så hade jag aldrig ont i magen sååå skönt trodde det kanske skulle hålla i sig när hon kom ut men icke!

Igår satt vi här hemma och kollade ¨på matchen va väll ingen höjdare att dom gjorde mål sista minuten men men.

Nu har jag precis lagt ner Minnéa i vagnen så hon får sova lite så jag kanske kan passa på att få i mig lite frukost och kanske tom hinna med en dusch :) snabba ryck nu när man fått barn men kul att ha att göra med en sån underbar varelse :P


Kraaaam på er och hoppas ni haft en trevligt helg!


Feber fri Peppa peppa

Ja i morse vaknade jag och helt sjuuukt jag mår ju nästan bra.... mjölkstockningen e kvar men febern borta, hoppas bara den håller sig borta för idag vill jag ut och shoppa barn kläder.
Igår badade vi Minnéa för första gången hemma hihi guuud så söt hon va och vilket krull hon har i håret när det blir blött, sååå söööt!! Hon tyckte dte va riktigt mysigt såg det ut som kanske va för att pappa hennes badade med henne så hon kände sig trygg :)

Idag är det match inte för att jag är allt för intresserad men känns som man måste kolla när det är sverige som spelar... synd bara att man inte kan sitta på en ute servering med ett glas vin i handen och hejja hehe, nä det är nog minst lika mysigt att köpa hem gott och sitta med mina underbara familj det där vinet kan jag ta sen nån gång framöver ;)
Nä nu ska jag gå och titta till mina älsklingar som ligger å sover fortfarande :P Pössss

Ny badad på bb




Mitt allt, underbara lilla flicka :)

40 graders feber :(

Så typiskt  inte nog med att man fick en långdragen och besvärlig förlossning så ska man åka på mjölkstockning!!
Varje gång hon ska ammas är en pina. det gör så ont men det e bara att bita ihop.
Skulle åkt med henne til bvc idag för att ta vikt å så men det fick NIklas göra själv, känner mig helt tom när hon är borta även fasst jag vet att hon har det bra med pappsen så har vi ju vart med varandra konstant i en vecka så det är väldigt ovant att inte ha henne här, saknar till och med hennes skrik hehehe go tjejen min!

Idag blir det till att vila iaf kämpa att få ner febern och dricka ton vis med vatten :P är jag inte bättre imorn skulle jag åka upp till sjukan :/ jag som hatar sjukhus!!

Idag ska vi även bada henne för första gången hemme hihi får se hur det går... ska tvinga ner niklas i badkaret med så hon känner sig trygg... undra om han kommer tycka det är skönt haha ööö nääää det är ju inte speciellt varmt vatten dom badar i :P men dte ska nog gå bra :)

Nä nu ska jag äta lite glass :) hare så bra alla läsare Fortfarande förvånat över hur många som läser min blogg hehe men kul e det :) kraaaaamtill er :)

Sjuk

Men va e det frågan om?? Kände mig lite hängig på dan och passade på att sova en timme medans Minnéa sov när jag  vaknade upp höll jag på att frysa ihjäl och va tvungen att ta en varm dusch... När jag duschat tänkte jag att jag skulle ta tempen för säkerhetsskull och ja nog hade jag feber allt 38,6 blev sjuk orolig eftersom jag fick så på förlossningen och hade nån infektion i kroppen tydligen men ringde till sjukrådgivningen och det va ingen fara så länge jag inte hade ont och det går inte över till lill pluttan :) Snacka om att man är känslig nu började tog grina för att jag hade feber :/

Nu har jag ätit lite och dricker vatten som en tog så jag förhoppningsvis blir frisk snart. Niklas och jag ska kolla på en film och mysa lite för oss själva.
Så super kul när det kommer folk och hälsar på och jag förstår att dom vill komma och kolla på lill plutt men det har vart folk här konstant och jag har haft svårt att koppla av så inte så konstigt Att man åker på feber :(

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och kollapåmin underbara bebis :) Pösss så kul att så många läser min blogg hehe det hade jag inte en arning om :P Men kul e det :)

Kan inte tro det!

Helt sjukt kan inte förstå att denna underbara lilla flicka verkligen är vår, det är hon som hållt mig vaken om nätterna i magen, gjort så jag sprungit på toa 100 gånger om natten! Ja både jag och Niklas har nog inte riktigt förstått att hon är vår skulle vi få ta med den här sötisen hem hehe ja man kan inte fatta!

Förlossningen gick bra, va lite grejjer som uppstod på vägen men min flicka är stark så allt gick bra efter många många kämpiga timmar, eftersom allt tog sån tid så mådde Minnéa inte så bra i magen i slutet  så det slutade med sugklocka för att få ut henne snabbt! Väl på bb  sa dom att hon hade gulsot och ett blåsljud som om det inte räckte med förlossningen! Men efter nån dag hade blåsljudet försvunnit och gulsoten va under behandlings nivå så vi fick äntligen åka hem!
jag älskar denna flicka som jag aldrig trodde man kunde älska nån, hon är mitt allt och jag kommer göra allt för att hon ska få det bästa liv hon förtjänar! Äntligen har jag min underbara familj som betyder allt för mig.....

Nä nu måste jag pussa lite på henne :) Hörs sen kraaaaam

Detta är vad jag lever för :) Min underbara familj!


Fular mig mellan värkarna :P


Precis nykläckt :)


Hejja hejja Sverige!


Far och dotter!


älsklingen


Älsklingen har äntligen kommit :)

Helt underbart är det ska ta tag i bloggen snart... måste bara smälta allt :) Gumman våran ska iaf heta Minnéa :) Allt går bra och känns skönt att vara hemma. pössss

Ingen bäbis än :(

Skriver mer när bäbis kommit ut till oss :)

RSS 2.0