Härliga fredag

Go fredag på er! Sitter inne har inte gjort annat idag :P glömde Neas regnkläder på dagis så då sket vi i å gå ut.

Idag kommer Jenifer och Jimmie hit så ska vi äta lite hämt mat från Enkelt tror jag det blir sen blir det idol mys för hela slanten.
I helgen ska jag ta kort på maggen så ni får se.. Har redan gått upp 7 kilo så vetefasen vart detta ska sluta. Kan det va två???? Båda har tvillingar i släkten så u never know :P

Nä nu ska jag se om Niklas kommer snart.
Hörs sen pöss på er söta.




Dagarna går

Ja som ni ser så e jag inte bäst på skrivandet i bloggen, men jag börjar smått må bättre och bättre så snart så kanske jag får lusten tillbaka :) Om ni kommenterar så klart ;)

Nu har jag precis ätit upp min lunch, När jag lämnade Nea på dagis i morse så träffade jag Annika där så eftersom jag hade storbak på bullar igår gick vi hit å drack latte och åt bullar.

Känner mig inte kry idag vet  inte varför men huvudet dunkar. Har iaf fått tid för vaccinering nu nästa vecka men är fortfarande inte 100 om jag ska ta den men det lutar åt det så vi får se vill ju inte ha svinisen heller.

Ska sitta å glo lite på datan idag för att se om jag hittar nå fina vinter skor åt Minnéa, funderar på ett par kavat snowrunner tror jag dom heter elelr pax ja vi får se!! :) Nu ska jag prata med Sara i telen om hon svarar :P

Pöss på er


Fredag

Ja då va det helgt igen, det tycker vi om :)
Föräldrarmötet igår gick bra, jag trivs super med det dagis vi valt åt Nea och det viktigaste av allt e ju att Nea trivs och det lär man väll säga att hon gör när hon säger Dadiiis hela dagarna :)

Nu har jag å Nea precis ätit lite lunch och funderar lite på att åka till svärmor men känner att jag mår sjukt illa just nu så det får vänta.

Ser även att jag måste se efter min stavning :P
trevlitt :P hehe

Nu kör vi

Ja då e jag tillbaka piggare än någonsin, elelr inte!!! Mår fortfarand einge vidare men va fasen måste ju kunna skriva här ändå eller hur :P Vännerna klagar på mig :P

Nu ska vi iväg på föräldrarmöte, så plutten får vara hemma med sin mormor :)
Imorn e det fredag å då ska vi förmodligen åka å hälsa på svärmor lite. nea e lite snorig så hon får va hemma från dagis. 

På lördag e det fest här i huset. Sverige/brynäs fest :) Så dte ska bli trevlitt hoppas jag mår lite bättre då.

Jo Sen en liten nyhet som dom flesta redan vet vid det här laget men Nea ska få ett litet syskon i vår :) Det har ni nog redan listat ut efter mitt gnällande om illa mående :P HIHI så vi e super glada här i huset och vill ha vår imorn :) hihi Nä nu måsye jag kila hare så bra så länge :) pössss på er

RSS 2.0