Felicia har åkt :(

Ja då har helgen gått och lill Flisan åkt hem, guud vilket väder det vart *suck*
I går bar dte iväg på dop i forsbacka :) så söt hon va lilla Othilia! Efetr det åkte vi hem till mina föräldrar å så blev det lite partajj där, jag mådde dock inge vidare men höll ut en stund iaf. Fötterna såg ut som ballonger på mig igår kunde knappt få på mig skorna när vi skulle åka hem. Väl hemma tog jag och Niklas oss ett varmt bad sen fick jag massage efter :)
Idag har jag vart med Flisan hela dagen, hon hade en lite prick på kinden eller som hon sa en dum dom pinne hahahaha ett försök av att säga ungdomsfinne, kan det möjligen vara en viss morbror Niklas som lärde henne tro :P men hon e ju så jädrans söt bara längtar tills jag får träffa henne igen. hade jag mått bra och inte haft bara två veckor kvar till beräknat datum hade jag kunnat ¨åkt till henne men med denna onda kropp så vågar jag inte åka nån stans utifall den lille vill ut. Nä nu ska jag och niklas ta oss en stor städning sen blir det mys i soffan med godis och tv :)
Kraaaaam

Fredag

Guuud va mysigt med helg, och min Nirre e ledig också.... :) Idag har jag vart och lekt med Flisan en sväng på morgonen vi va och hälsade på svärmor så Flisan fick träffa alla barnen:) Svärmor är dagmamma!
Sen nu är jag bara hemma funderar på att vila mig lite e rätt trött nu för tiden :P
Ikväll blir det bara mys hemma lite hockey å så inte för att jag tycker det e vidare kul men man lär väll offra sig ibland. annar är det ju jag som styr över dosan ;)
Imorn blir det upp med tuppen och hem till Malin för att fixa håret, både jag och Niklas måste klippas och jag ska få lite färg i jag med skönt skönt :)
Efter det blir det hem och göra i ordning sig för dopet. Det är mitt kusin barn Othilia som ska döpas.
Nä nu ska jag ta mig en stödis i soffan så jag är pigg när Niklas kommer hem.
Hoppas alla får en super helg Pösssss

Tillbaka :)

Ja då e det väll dags att skriva lite här igen då :) har haft ett litet uppehåll!
lite som har hänt.
Mindre än 3 veckor kvar till beräknad födsel, va hos barnmorskan igår allt såg bra ut och efter hon klämt och lyssnat på hjärtat så sa hon ja du den här bäbisen vill ut snart den.... Undra vad hon mena med det :P
Har känt lite konstiga känningar så snart borde det vara dags tycker jag.
Börjar blir en aningen nervös nu, bb väskan är packad och nu känns allting så verkliget helt plötsligt :)
Längtar så fruktansvärt tills den lille kommer!
Annars är det inte allt för mycket som hänt. lill Flisan är här och hälsar på nu med syster min, hon e ju bara fööör mysig den lilla tjejen :) Har donat lite i huset som vanligt.
I helgen blir det mys för Niklas är ledig, sen ska vi på dop på lördag och innan det så ska malin fixa mitt hår med färg och klippning innan bäbis kommer. Ska bli sp skönt att få klippa av mig mina slitna toppar :)
Nä nu ska jag bege mig till mamma och dom där Flisan är ska vi ut å leka lite tror jag...
Hare så bra pössss

lång paus

Paus i skrivandet!


RSS 2.0