Nea i sin babysitter


barbapapa


Shopping

Igår blev det shopping på stan, själklart bara till Nea :) Hon fick en jätte fin mjukis dress med barbapapa en body, dräggelfilt och en mössa hur sött som helst :P Efter stan åkte vi hem till mor å far där min farmor å farfar bor för tillfället eftersom mamma å dom är i tyskland. Vi fikade där å umgicks lite sen bar det iväg hemåt igen.
Sandra och Ante kom på middag Kyckling wok blev det Gott gott!!! Efterrätten stod dom för å det blev stora goda muffins och choklasbollar, jag blev super mätt av maten så jag fick bara i mig en tugga Typiskt!! :/ Sen blev det lite singstar jag och Sandra va överlägsna ;) sen blev det buzz, jag vann musiken och Niklas allmänbildning :P gogo Ehlin ;) Sandra va inte så glad eftersom det va henne vi tog poängen av man tar från dom rika och ger till som fattiga det lär du väll förstå Sandra hihi Sen spelade alla utom jag buzz sport nä då blv jag less å somna i soffan trevliga jag hehe.

Idag ska vi iaf hitta på nåt med Adam och Frida, men först lite shopping i valbo men åt mig den här gången :)
Imorn kommer mamma hem undra om man får nån present, Polkagrisar från gränna är iaf beställt :P dom passar bra till mitt nya oiv hehe not!!!! Sen lite vin å sånt ska man väll kunna få

Ha en trevlig lördag Pösss

Helg!

Ja idag va jag uppe med tuppen halv 7 ville inte Minnéa sova mer :P gav henne lite mat sen hoppas jag in i duschen. Nu sitter jag här och funderar vad jag och niklas ska hitta på idag, är lite sugen på att ta fram kräftor tills ikväll men får se.
Har också hittat en jätte bra sida på internet där jag köpte massa shampo och andra saker till håret http://shop.baresso.se  Jag köpte märket joico tycker det funkar super på mitt hår fick bli ett volym shampo:)
Idag skulle jag vela till stan en sväng å kolla lite kläder åt både mig och Nea Niklas har så mycket redan så han får vara utan :P

Ska hitta på nåt med Adam och Frida den här helgen också får se om det blir ikväll eller imorn, har inte träffat Frida på jätte länge så det ser jag fram emot :)
 Kommer vi inte på nåt vi ska göra idag så skulle jag vela ta en dags tur till syster och dom i Enköping men får se vad niklas tycker.. Nu ska jag koka lite kaffe. Hoppas nifår en super fredag!! pösss



Äppel



Nu är pajjen bakad :)  Synd bara att vi inte är så förtjust i äppelpaj :P men nu kom farmor å farfar så då kan dom fp ta hem den... pöss

Sööötast


hello kitty ;)



Min lilla tuffing

Torsdag

Ja då är Niklas och Adam på spa mmm va avis jag e... fick ge bort min älskade plats till Adam är ju lite svårt att gå på spa i flera timmar när man har en liten som vill ha mat.. aja hoppas dom har trevligt iaf :)
Nu har Minnéa somnat så funderar på att yoga lite.. kroppen lär tränas nu vill jag lova ;)
 Efter det skulle jag vela baka en äppelpaj undra om hon sovr så länge Tveksamt de :p
Nu lär jag skynda pösssss

Super bra!!!


HIHI

Har fått veta en super kul nyhet idag viiihooo kommer bli så kul, vill inte skriva om det nu men det kommer :p
Idag va jag till helsocentralen med mina prickar och hon trodde det hade med min ögonfransböjare att göra, eller lättare sagt min nickelallergi! Hydrokortison salva är vad som gäller går det inte bort med det så vetefan.

Idag har vi inte gjort så mycket, vart till svärmor en sväng och hem till mina föräldrar sen hem och ätit städat.
Har precis tagit mig ett bad nu och pilat kroppen innan det vaxade jag benen å grejjade med naglarna, helt sjukt man är utbildad till nagel teknolog men sköter inte om sina naglar, snart har jag tänkt att börja göra naglar igen även på mig själv så fint med gele naglar tycker jag så naglar får det bli!

Guuud va så skönt att få pyssla om sin kropp idag va rätt länge sen man hann med det. har jag tur kanske jag kan få lite massage av min man när han kommer hem från träningen *hoppas*

Nä nu ska jag göra mig en kopp te å glo lite tv tills niklas kommer.
ha en trevlig kväll allesammans ;) puss

tack för allt fint ni skrev i lapparna :)

Ja då va det tisdag har sovit lite så där inatt Minnéa somnade tiigare än vad hon brukar igår så då vaknade hon lite konstiga tiden på natten som vi inte är vana vid. igår va det iaf super mysigt vi åt god mat läste alla lapparna som ni skivit till oss, många som skrev kanske är ni redan tre :p ååå ja det e vi ju hehe men det blev ingen Birk Borkar son utan en  minnéa blev det ju!  vi kollade även på Narnia igår den va ju super :)

Idag blir det lite tvättning och kanske tom städning och stor handling. Ska till helsocentralen kl 15.15 har fått en massa prickar i ansiktet som kliar mest runt ögonen å jag kom på det när jag skulle böjja upp ögonfransarna att tången täcker precis där jag har prickarna och jag har ju nickelallergi så undra om det kan va nåt sånt.. aja ska iaf dit å kolla :)

Nu ska jag iaf dricka upp mitt kaffe hare så bra pösss

GRATTIS!!

TILL OSS SJÄLVA OCH TILL ER ANDRA SOM OCKSÅ KANSKE FIRAR NÅT TREVLIGT IDAG! PÖSSS


Nu har vi varandra!


Du fick mig!


Jag fick dig!


Kärlek


Trevligt trevligt


Precis kommit fram till festen


Skål!


Riset gjorde ont



tager du ;)



jaaaaaaaaaaaaaa det gör jag!!

för precis ett år sedan

Satt jag på Maggans salong och va sååå nervös, Malin fixade mitt hår medans vi drack cider å så :) syster min sminkade mig å det va sååå trevligt! solen lyste över oss och vi tog bilen för att hämta brud buketten där bredvid java hihi alla kollade för jag kom nästan inte in med min klänning :p Kl 14.00 gifte vi oss i hamrånge kyrka, eftr åkte vi med bilen till axmar brygga där vi tog vårat bröllops foto sen vidare till Stugan i Gåsholma där alla väntade hihii ååå va jag längtar tillbaka. Nu har det iaf gått ett år och på det året har vi hunnit med mycket. Fått en underbar dotter och ett super mysigt hus i hagaström. Älskar mitt liv och min familj!!!! Nu ska jag mysa på våran dag!

Borta bra men hemma bäst!

Ja då har vi kommit hem från stugan. Kom ut igår vid lunch, solen lös så det va jätte skönt fast man känner ju att sommaren är slut för det är mycket kallare vindar. Vi va iaf ett bra gäng i stugan först jag och Niklas sen Jimmy och Malin sen Tobias med en massa vänner, det va ju surströmmingsfesten där ute men vi tyckte det passade bättre med en kräftskiva så vi åt i stugan istället för att gå ner dit luktar ju inge vidare. Hade jätte mysigt hela kvällen. jag och Malin blev trött rätt tidigt tror den va hakv elva elelr nå så vi gick å la oss. Men natten blev tuff :(( Minnéa som annars sover hur bra som helst på nättrena vaknade flera gånger och vägrade somna om inge skrik men så fort jag drog ut tutten så blev det gnäll så det va bara att gilla läget å ligga kvar hehe. På morgonen kom malin och jimmy upp som sovit i samma stuga och sa.Guuud va snäll hon är som sover hela nätterna mmm visst trodde dom ja :P Skrutt ungen min!

Åkte hem från stugan och direkt hem till mor och far Flisan och dom skulle va kvar tills kvällen så det va kul att få leka lite med henne, dom har iaf åkt hem nu och vi har kommit hem och badad lite med lillen å nattat henne så nu ligger hon å sussar i sin spjäl säng :) Hoppas hon sover som hon brukar nu!

imorn är det iaf en speciell dag nämligen min och Niklas bröllopsdag :) har vart gift i ett år nu och allt känns underbart. har bestämt att vi ska hämta lite mat från nån restaurang och mysa hemma bara. Sen på bröllopet så  fick vi en vin flaska och i den lådan där vinflaskan ligger så har alla gästerna skrivit en hälsning till oss å den ska vi få öppna imorn så det ska bli super kul :P Tänk va duktig jag är att jag inte öppnat den redan :P

Nä nu ska vi glo lite tv sen blir det natta för min del.. pösss och sov gott


saknar dig redan  Flisan men moster kommer nog till dig i veckan


Utflykt

Ja nu har äntligen familjen Akpinar kommit. Är så mysigt att ha Flisan här!
Idag skulle vi ut på en utflykt, trodde vi jag. Vi alla packade in oss i två bilar det va amnings vm innan å packning förfulla muggar, pappa och dom skulle stanna i stan för att hämta biljetter hmmm till vad kanske ni undrar joråsåatt där stod jag Niklas och minnéa alldeles ensam på furuviks  parkering dumma vi borde väll vi fattat att det stänkt hehe aja ringde pappa och dom som inte hade hunnit längre än till stan, lyckos dom!!!
Dom frågade om vi skulle ta oss till Högbo istället för att göra nånting, Högbo? vad sjutton skulle vi göra där.. Tydligen gå å mata gätter å så men jag va inge vidare sugen på att åka dit så det blev hem och göra lunch istället. Spagetti och tomatsås och bacon fick det bli Jammi!!!

Efter maten tog jag och Minnéa oss en liten vila medans Niklas va ute och gjorde nåt på gården eller nå. När vi vaknade drog vi iväg till mor och far och lekte lite mer  med felicia.
Nu har vi precis kommit hem från affären nä inge godis för min del, köpte iaf mjölkersättning åt Minnéa som vi skulle prova mmmm det gick ju så där hon spottade ut allt så det va bara att ta fram tutten, hade vart så bra om hon tagit för jag hade velat gå på spa med Nirre på torsdag fick det i bröllops present och kunde inte gå tidigare för jag va gravid men kommer nog inte bli nåt nu efter heller så dom får väll Niklas och nån kompis ta då :((( 
Nä nu ska det bli lite macka och te sen blir det film time... Pösss på er

hej gott folk

idag är det torsdag åååååå vad händer då... jo min älskade felicia kommer, ja självklart syster Steyfan och Sara också men felicia är ändå lite extra :) Jag och Niklas sitter och äter frukost och Minnéa sitter å gungar i sin baby sitter! Vi ska ner på stan en sväng för att köpa en ny mössa åt lillen nu när det blivit lite kallare :)  kanske vi kan hitta nåt mer när vi ändå är där :P Älskar eva leva loppan finns många många söta saker där. Nä nu ska jag fixa håret lite sen bär det iväg.. ha en skön torsdag pösss

Onsdag

Ja idag fick man sig en liten sov morgon skönt!!! Niklas hade lite fest här hemma igår med far min jobbar kompisen å farbror min, jag satt mest inne och glodde på tv och åt glass hehe sen kom jenifer förbi med sin Jimmy vi skulle säga hej då åt varandra för hon åker ju till usa eller hon har redan åkt... blev nån tår där men då sa jag åt jenifer å gå så man inte skulle börja stört grina. Ska iaf skaffa skipe skype eller vad det heter så vi kan prata dagarna långa eller nu lät det som jag kastade ut henne hehe så va det inte hon va på väg redan.

ja å idag har vi iaf fåtf oss en promenad till coop för att köpa en varsin glass vädret e ju rätt oki så det va skönt. Både jag och niklas tok flåsade när vi kom hem hehe helt sjukt va man har blivit otränad på äldre dar och Niklas har också fått dålig kondis, har iaf bestämt mig för att börja träna nu kroppen är läkt så jag har inga ursäkter mer. Vill att Niklas ska köpa mig lite tränings redskap så jag kan göra ett litet gym nere i källaren karln jobbar ju för sjutton på intersport så det kan väll inte vara nå problem!!!! Sen köpte mamma och pappa ett gå band som don aaaaaaldrig går på eller springer mamma säger hela tiden att hon ska ha det till sin vovve så han får träna men nädu har går aldrig där så nu tycker jag den ska köras hem till skugga där den iaf skulle bli använd! Hit med grejjerna tack och pappa du sa faktiskt att efter ett halv år skulle ni ha tröttnat och då skull ni ge mig.... Aja nu ska jag kolla vad jag ska laga för lunch en sen sådan!!! Grattis Emma till söta Milton hoppas man får träffa er någon gång :) pössss

super fynd



det här bordet och stolarna köpte jag till Minnéas rum för endast 300 kr rätt billigt tycker jag, inte för att hon kan sitta vid det än men det står ju fint där iaf. lite annat än bordet på smaksak där man får ge 400kr för en stol bara sen det vita bordet är ju helt i min smak. Älskar vitt vitt vitt kan man sedan göra lite fint på väggar å så med rosa saker.
 

nyvaken



Kan sitta själv :P


Ja nästan iaf hehe dräggel filten e med den å :P

Suris



hehe så roligt Niklas skulle sjunga en sång för Minnéa och varje gång han började sjunga så kom sur minen hihi sååå söööt va hon. gjorde det säkert 10 gånger men hon va inte ledsen.

Film kväll

Idag har vi haft en städ dag eller hehe jag hade sån tur att Jenifer kom och hälsade på mitt i dammsugningen så jag fick dricka lite kaffe och snacka skit ett tag :p jenifer ska åka till usa för sista gången nu hoppas vi här hemma iaf skärpning jenifer man får inte lämna sina vänner hela tiden kommer iaf sakna min vän otroligt mycket och närhon kommer hem är liksom Minnéa hela 1 år fattar ni va länge hon ska åka ifrån oss då:((

Aja lite senare endå kom mamma förbi hon va nog lite Minnéa sugen hehe, sen när alla gått hem fortsatte jag och NIklas städa så nu är det super fint hemma och senare ikväll ska vi kolla på film och äta lite chip å godis, vi ska börja med vårt nya liv snart så då lär vi passa på att gotta oss innan nya livet startar.. :)

Iaf så hoppas jag på att Emma (crazyangel) får sin lilla plutt snart så spännande att titta i bloggen din om det hänt nåt. :)

Nä nu ska vi kanske iväg å handla lite hööörrrssss! pöss

Minnéa pratar


sommar



Sen var det dags för hem gång!  denna dag komer jag alltid minnas man får tacka Niklas Adam frida Ove och Ingrid för denna fina dag :)

sommar



jag och Puma åååå va mysigt vi hade Nästa sommar kommer r vi igen men då med våran lilla ängel med :)

sommar



här har vi kommit till sista ön efter bryggan. Ja det är pappa som tar ton där längst borta

sommar



här trodde vi att sandbankarna va men icke... hihi skönt att bada endå mitt ute i det blå

sommar



den berömda laxen med skummig hummersås mmmmm

sommar



Vidare for vi till bryggan för en underbar middag

sommar



Grabbarna

sommar



Alla uton Niklas

sommar



Myyys

sommar

 

Vidare drog vi till nästa ö med dom trevliga människorna

sommar



ön där vi dukade upp frukosten.

Sommaren 06

Sitter och kollar lite gammla bilder och sommaren 06 när vi va ute på en hel dag med båten. Började med att vi åkte till en ö och åt frukost sen vidare till en annan jätte mysig ö där vi festade till med kräftor och lite dricka underbart trevliga människor på den där ön som visade oss runt där dom bodde och så. sen drog vi till ennu en annan ö där vi bytte om för att sedan dra vidare och äta en fin måltid på axmar brygga, laxen är värkligen ljuvlig. sen senare trog vi med båten till en annan ö därmin pappa och dom va hehe.... sätter ut lite bilder från hel dagen våran för den var värkligen underbar. :) Blond va man på den tiden också hihi mmm längtar tillbaka men endå inte :p A ni fattar...


Tidning



ja tidnings bilden blev inte bättre Niklas bra Minnéa alltid bra jag va fan e det för min :/ Aja  alla har tjatat om bild i tidningen så nästa söndag kommer den :p Nu har vi precis kommit hem från valbo, blev inge shopping för mig eller jag hittade massor men då blev det gnäll ifrån Niklas *suck* Nä nu ska jag dricka lite kaffe eller mjölk med en skvätt kaffe i ;P

Bachata


Bachata

oj oj oj finns det nåt sexigare än dansen bachata nä det gör det nog inte skulle va lambada då ;)
Idag är det härliga lördag och vi ska iväg till valbo så jag får shoppa nåt att ha på mig...  Är ute efter en lång kofta som jag kan ha tights till typ det enda jag ser normal ut i hehe kroppen är inte som förr inte magen iaf :P Men vad gär det när man redan har sina älsklingar som älskar än.
Nu sittre jag och lyssnar på aventura- bachata mix hur grym som helst Minnéa sitter här bredvid mig och myser med, tror hon gillar musiken lika mycket som sin mor. 

Igår hade vi iaf lite kräft mys här hemma, Sandra och Ante va också här.
Måste också säga att våran dotra har blivit ännu mer underbar hon ligger och sover på nätterna i sin egen säng vaknar bara en gång och vill ha mat. När hon är vaken på dagarna så är det inte mycket grin utan bara en massa gratt hehe hur go och mysig som helst hur allt bara kan vänta så fort... Kanske har hennes mage blivit bättre så hon kan njuta av livet mer :) Nä nu ska jag göra mig i ordning för lite shopping i valbo. :) Hoppas ni alla får en trevlig helg för det ska då jag ha :) Pössss

hemma igen

ja då är man hemma igen efter tre dagar i Enköping stad.
Har haft det super mysigt med promenader i solen ätit gott och massor med mys med barnen. Guud Felicia alltså hon är ju bara fööör mysig är helt såld i henne. Vi kom ju på kvällen och det hade dom sagt till Felicia så hon satt uppe och väntade eller försökte iaf efter ett tag hade hon sagt till syster min Mamma dricka välling jätte trött haha stackarns vart så glad när dom sa att vi skulle komma så hon ville vänta men kunde verkligen inte för hon blev för trött. På morgonen när jag kom ner för trappan fick man en bamse kram  och världens smile på läpparna. Nu har vi iaf kommit hem men nu kom mamma och pappa så får skriva mer sen

:)

nääääää va e det här?? regn på Niklas semester :P Nä man har nog blivit lite bortskämd med dom två veckorna med sol.
Idag har vi iaf vart hos svärmor en sväng fick lite mat där sen vidare ner till stan för att köpa presenter till min älskade små syster dottrar eller vad man säger hehe..
Vi ska nämlgen åka till Enköping ikväll och hälsa på får se hur länge vi blir där en två dagar tippr jag på. Nu är vi hemma och väntar på att dom ska laga vårt fönster som gick sönder av en korsis ;)
Men först nu så blirdet lite mat lagande... Pösss


Niklas semester :))

Jaaaaaaa nu är vi änligen ledig tillsammans sååååå mysigt!!
Igår va jag på köpis med mor min och måste säga Min Minnéa är verkligen bortskämd av mormor å morfar ;) Men det är bra det hehe. Efter valbo åkte jag hem och väntade på att niklas skulle sluta.
Kl 19 åkte jag in till stan och hämtade N sen åkte vi till Jimmy och Malin för lite god mat och trevigt sällskap. Satt ute i deras glashus och mös sen in lite senare och tog en kaffe och lite glass så trevligt sååå!!!

Nu har jag precis ätit frukost och sitter här med kaffet i handen :) Ska kanske åka förbi malin och dom så ska hon färga mitt hår och kanske klippa Niklas, det är verkligen välbehövligt  är man brun hårig fast ljus i vanliga fall så lär man färga utväxten ofta annars ser man flintis ut och det är precis vad jag gör nu Inge kul:((( 
Efter det så blir det hemåt för en duschning och sen en sväng på cityfesten, är ju rätt fint väder så det kan ju bli trevligt!

Pösss på er

Torsdag

ja då är torsdagen snart över och dt gör mig ingenting för faaaaaan så tråkigt väder det är... *suck* Vart tog sommaren vägen?? Igår va iaf lite bättre så då passade jag Annika öch mamma och bäbisarna förståss gå ner på city festen... gick runt stan men tröttnade rätt fort cityfesten utan att mysa i ett öltält nä tack!!! finns ju inget vettigt att äta sen när man väl äter blir man väll sjuk :P  Så det blir nog inge med city för min del oki kanske en sväng med Niklas som börjar sin semester pålördag :))

Imorn ska iaf jag och mamma till köpis och köpa lite grejjer till ansiktet jag dum som man är lurades av reklamen om den nya huvvårdserien no7 vilket skit inte visste jag att det va för rynkig hud heller men iaf så beställde jag den och nu sitter jag här med små prickar i hela ansiktet vilket jävla oflyt man har så mamma ska ta över den och köpa grejjer på apoteket till mig tur e väll det :))

Nä nu ska jag ta och dricka lite te och mys i soffan..... Hoppas ni har en trevlig kväll i regnet... Pösss


Tidig morgon

Ja idag va jag verkligen uppe med tuppen, halv sju vaknade jag av att lillen va hungrig efter det så tyckte jag inte att det va nån större idé att sova mer eftersom jag skulle ta mig en dusch och locka håret lite, så det va bara att stiga upp.

Nu iaf sitter jag här ny duschad med lockigt hår :P ska ta mig in till köket snart och göra ordning en riktigt goood frukost, va och storhandlade på maxi igår så vi har massor med gott i kyl och frys.
Tror det får bli vanilj yougurt med banan bitar och start i Gott gott!!!

Om två timmar drar min Niklas till jobbet då ska jag ta och åka hem till mor och far tror jag kanske ta en kopp kaffe och snacka lite skit för att senare dra ner på stan med Annika och lilla keyvan, men blir nog bara en snabbis eftersom min lilla tjej är envis och inte vill ligga i vagnen.
Känns endå som man vill en ut en sväng på cityfesten och då passar det ju bra att gå tidigt första dagen när det inte är så mycket folk. Öltält får bli nästa år när Minnéa kan vara med mormor en kväll ;)

Nä nu va det slut på friden hör nån som skriker där inne vilket otäckt ljud ;)

Hoppas ni får en trevlig lill lördag och cityfesten helg pössss

bvc

Ja då har vi precis kommit hem efter ett bvc besök, igår upptäckte vi att Minnéa va lite röd i naveln och bestämde oss för att vi ville kolla upp det men redan igår när jag pratade med bvc så sa dom att jag skulle ta i lite bröst mjölk i hehe det är ett jädrans tjat om den där bröst mjölken ska ju tydligen vara ett mirakel men om det nu är så bra å läkande  och bla bla bla varför får då bäbisarna ont i magen å så då... aja iaf så provade jag med mjölk i naveln och när vi kom dit idag så vipps va den röda naveln borta och allt såg super bra ut :))

Nu är vi iaf hemma och har precis tryckt i mig super goda kakor som vi köpte på  nian a dom va goda innan iaf för nu mår jag mest illa av dom hehe bra där!!!
Har tänkt att vi ska köra en stor städning idag sen en stor handling på maxi förbereda lite för Niklas semester.:)
 
Jenife skulle även komm förvi och hälsa på oss lite kul kul!!! :)) Hon och Annika va här igår med va så trevligt såååå :))

Aja nu lär jag köra igång här... Hoppas ni har det bra i blåsten ;) Pössss

Hemma mys :)

Ja idag blir det inte mycket som görs i denna familj, regnet öser ner och jag känner bara för att var hemma och mysa.
Niklas har en vecka kvar sen semester :)))) Ska fixa Minnéas rum på semestern är det tänkt så jag tänkte ägna dagen åt att planera och kolla internet efter fina saker till bäbis rum :)  Nån som har föslag på internet sidor? Gillar tuttinuttiga stilen hehe.

Annars har inte mycket hänt i helgen. Niklas har jobbat och jag har bara vart hemma och donat.
på onsdag börjar ju iaf city festen, hoppas vädret blir bättre iaf för er som ska vara där, själv blir man väll bara där en snabbis om Minnéa nu känner för att ligga i vagnen hehe! 
 
Nä nu vaknar det lilla trollet får skriva mer sen men har ni några förslag på sidor eller andra idéer om hur man kan inreda barnrum så ge mig ;P Hare så bra pöss

:)



Kan fortfarande inte fatta ibland att denna underbara bäbis är vår, älskar dig min lilla dotter

Mys nere vid havet


Gladaste mor och dotter hihi ;P


Ny äten ;)



Kortet är taget ute i stugan :)

dåligt av mig

Så grym på att skriva här jag :p funderar på att strunta i det :/ Händer mycket i mitt liv nu men vet inte om det är så vidare intressant för andra! det är antingen eller ska jag fortsätta måste jag ta mig i kragen och skriva i bloggen mera. Vad tycker ni?

RSS 2.0