Mycket att stå i.

Fredag och hela dagen planerad... först dona hemma och iväg och köpa massa saker, handtag mm. Sen blir det till att hjälpa Niklas bror Tobias med hans lägenhet som han får nycklarna  till idag.
Ja som sagt hela dagen planerad.
Helgen blir förövrigt lugn Niklas ska jobba dubbelt i helgen så det blir till att göra nå annat än att glo på han :)
Nä nu ska vi snart åka... hörs sen pösssss

Det går framåt :)

Ja då har vi en dörr iaf :) det får man vara glad för. Vet inte vad det e för fel på vårat hus men allt vi ska göra blir det massa mer jobb med, så konstiga mått dom hade förr i tiden :p
Det blir otroligt fint iaf, som ett helt nytt hus!

Dagen började med en god frukost, älskar mina hembakade tekakor, efter det så tog jag och Niklas oss en promenad i solen och kollade på alla hus runt om kring här. Så sjukt hur dom flesta husen består av tegel och ser väldigt lika ut  ändå blir så olika pga alla utbyggnader folket har gjort, roligt för husen blir så personliga :)
Efter promenaden donade vi lite på våran gård, krattade å hade oss hehe.

Nu är jag rätt trött Niklas och hans pappa sätter upp dörren till barn/gäst rummet sen är det bara toa  och källar dörren kvar!!
Nu ska jag ta det lite lugnt sen blir det hockey och lite mys...
Hare så bra!! massa kramar till er ;)

Uhhh kallt va det :p

322948-37

På väg till relaxen!

322948-36

En tripp till Norge ;)

322948-35

Jag och svärmor.

322948-34

Fjälls

image33


Snart är det inte många veckor kvar tills vi drar till fjällen, Blir dock inte en hel vecka för mig och Niklas eftersom jag e rätt tjock då :p Men några dagar blir det allt. Det här kortet är från 2006, en hel vecka med strålande sol, hoppas det blir lika bra nu också :)

Jag vill ha soool nu!

Nu är jag så trött på alla dessa moln, kan det inte bara få vara fint i några dagar så man får tillbaka glädjen.
Igår blev en lugn dag med tekaks bak mm. Gjorde jätte goda tekakor med söt jäst istället för den andra , blev sjukt goda. Bra där Sofie kanske blir en bra fru av mig till slut :p  

Idag är det en ny dag med nya tag, nu är det slut på latandet. Undra bara vad jag ska göra :p
Vore inte fel att vara ute i friska luften men vad ska man göra där ute då hehe. Gå en tur med hundarna tar ju inte mer en 15 min och en rask promenad är inte ens att tänka på för då säger bäbis NEJ!
Får ta mig en lugn promenad då för ut måste jag.

Har funderat lite på om jag ska göra en mat lista här hemma men då satt jag och funderade på, vad ska jag få alla olika rätter ifrån? man vill ju inte äta samma för ofta. Hur gör man? Nån som har tips? Även tips på goda enkla maträtter.

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen så jag kan börja min dag :)

Sandra hoppas du har det bra på jobbet idag, alltid lite nervöst så där i början.
Flisan jag är så glad att din feber gått ner, moster saknar dig sjukt mycket!
Jenifer du måste bara komma hem snart :P
Annika, tycker du ska ploppa ut bäbis nu ;)
Sara vi måste umgås ennu mer.
Niklas bäst för dig att du gottgör mig efter igår :p


Mitt liv.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu :( alla dar e desamma nästan, Känns som man bara går och väntar på att bäbis ska komma så man glömmer att göra roliga saker på vägen.  Niklas jobbar ju och jag går bara hemma nu, brukar börja på mitt jobb i början av april men det är väll ingen idé att göra det nu. :(

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, skulle behöva städa lite här hemma men det e ju så tråkigt.
Min syster fyller 28 år i dag.. massa GRATTIS till dig kära syster, jag har köpt en present till henne som jag skickat efter från internet så hon blir nog förvånad när hon får ett paket på posten :) Vågar inte säga vad det är utifall hon läser detta ;)

Jag skulle behöva gå på spa känner jag, Känns som min kropp är 100 år gammal, har ont överallt och är svullen både här och där :/  Har iofs ett presentkort på aqua spa här i valbo som jag och Niklas fick i bröllopspresent kanske skulle utnyttja det.
Nä nu ska jag ta mig en dusch så jag vaknar till liv igen. Pösssss


322948-32

322948-32

322948-31

322948-31

322948-30

322948-30

Bye bye Flisan :(

Bara måndag och saknar ihjäl mig efter Felicia redan. Helt sjukt hur söt man kan vara, måste åka och träffa henne snart.
Idag lyser solen igen och jag måste bara ut i friska luften, synd att det ska blåsa så mycket :(
Tänkte ta mig en promenad sen till Annika och kolla hur långt dom kommit i huset,
själv lägger jag nog min källare på is ett tag är så fruktansvärt less på den. Nåt som borde göras här är att sätta upp våra nya dörrar och karmar men det kan ju inte jag göra :( men fint skulle det bli om dom kom upp! så nu jävlar Niklas får du sätta igång :p

Nu tror jag att jag ska sätta mig på altanen och få lite sol i ansiktet, göra lite varm choklad så jag inte förfryser där ute. Sen får det bli prommare :)

Ha en bra dag allihopa för det hoppas jag att jag får. Pössss


Lördagen förbi...

Ja då va det söndag igen *suck' helgerna går så sjuk fort.
Vi hade iaf jätte mysigt hos mor å far igår :) Vi va där enda från morgonen, jag och syrran shoppade lite heminredning medans killarna eldade tunnan. Köpte jätte fina gardiner på tingeling, älskar verkligen den affären :)  När vi kom hem åkte jag och Niklas hem en sväng och hämtade hundarna och satte upp gardinerena, sen vidare till Vätterosvägen igen.
Vi kom dit lagomt till att sätta oss vid dukat bort. Flisan skulle också äta med oss, bara det att hon hade världens hosta stackaren så hon fick inte i sig ett smack :( Tycker så synd om henne när hon är dålig och man inte kan göra nåt för henne. När hon skulle sova vaknade hon hela tiden av att hon hostade. Jag , syster och mamma gick upp och satte oss med henne och hon va verkligen dålig. Vi satt upp i sängen alla tre och läste arbetarbladet för henne.. hehe hade ingen annan bok där uppe men hon va så nöjd så. Sen när jag skulle gå ner blev hon jätte ledsen och skrek osser sitta här, det va bara att sätta sig en stund till. Till slut fick syster och mamma säga att moster ska bara gå och kissa... mm visst pratade med syster i morse och Flisan hade då inte glömt att vi sagt att jag bara skulle kissa.. Osser kommer snart osser kissa först, går inte att lura den madammen :p
Nä nu har Niklas vaknat så nu ska vi ta och åka till Felicia så vi får goa lite med henne innan hon åker hem.
Kraaaaaaaaaam

Heeeelg!!!!

gud va kul med helg, äntligen är Niklas ledig.
Imorse när jag vaknade åkte jag direkt till mor och far och det va ju mest för att träffa Felicia hihi :P När jag kom genom dörren hörde jag ett glatt skrik MOOOSSSSEER MOOSSER hehe hon e bara för söt.
Va där ett tag sen skulle jag mamma och Flisan ta en prommare till mig och vänta på att syster och alla skulle komma dit och fika.
Va riktigt mysigt att gå ute i solen, första gången jag använder mina solbriller i år :)
Vi fikade och hade oss sen åkte alla hem. Nu sitter jag här och Sara kom precis hit för att dricka lite te, sen kommer väll Niklas snart då ska vi åka till Flisan igen :) Mys mys!!!!!
Hoppas ni får en bra helg :) Pössss

:)

Ja snart bär det av till mor å far, där ska bakas pizza tills Flisan och dom kommer :)
Har faktiskt målat lite i källarn idag *klapp på axeln* ;)  Blir så fint med vitt vitt vitt...

undra om det blir nå shoppa idag? annars får det blir imorn för kläder måste man ha.image28
 Pösssssssssssss

Sötast!

322948-27
Tog ett tag innan hon ville röra vid den där hästen.
Frågade man henne om det va Felicias häst såg hon förskräckt ut och skakade på huvuden.. Näää inte isias... hehe så söt!

Flisan hälsar på :)

Nu är det torsdag och idag kommer min lilla Flis och hälsar på. Ska bli så mysigt att hon ska vara här hela helgen, inte så ofta man träffar henne nu :( Så kul när man träffar henne för  varje gång har hon en massa nya saker och ideér för dig.

Nu har jag precis ätit min goda gröt till frukost och Niklas har precis tagit moppen och åkt till jobbet.
Fick mina två tröjjer som jag beställde för några dagar sen, dom va jätte fina och satt som ett smäck på kulan :p tror jag ska ta en sväng på stan idag också och inhandla lite mer saker... (Ni som läser detta säg inget till Niklas) ;) men han har ju faktiskt fått en moppe så han ska vara nöjd :P

Ska faktiskt ner och göra ett ryck i källarn också, och den här gången e det på riktigkt också  hihi.
Så nu blir det måla, duscha lite shopping sen träffa älsklings Felicia  som gäller.

Sen i helgen blir det andra trevliga saker. Lite bad i tunnan och lite annat Mys mys!!

Kram på er!!!



Helgen närmar sig :)

Redan onsdag heeeelt otroligt, veckorna går så fort.
Idag vaknade vi strax efter 8 Elektrikern kom vid halv 9 och gjorde den sista lampan, så skönt att ha allt sånt där klart nu slippa allt spring här om dagarna hehe.

Idag ska jag inte skriva att jag ska dona i källaren för jag gör det ändå aldrig hehehe hittar alltid på massa annat att göra för att slippa. Det är en fin morgon idag, solen lyser och är på ett strålande humör, kan inte bli bättre.
Idag är det ett måste med en promenad i solen. Skulle vela gå till mor och far men då kan jag inte ta med hundarna för det blir för långt och kallt för dom att gå dit :( Det är bra med små hundar men ibland vill jag ha en stor hund som man verkligen kan promenara med och känna sig trygg med.

Iaf Sarah så låter det jätte bra med dom där tub grejjerna man sätter på magen, har faktiskt kollat lite på sånna på nätet men som sagt är ju inte allt för roliga färger och så där. Så sånna är jag absolut intresserade av. Hoppas lill gumman din blir bra snart hörde av Ingrid att hon va dålig :(

Nä nu ska jag ta mig en dusch och så så man vaknar till hörs sen kraaaam


Tisdag

jag och Niklas vaknade kl 9 av att det plingade på dörren, vem kunde det vara om inte elektrikern som skulle sätta lite utag och lysen ute på altanen. Så skönt att få uttag där fattar inte varför dom som bodde här innan inte hade gjort det. Det här va Niklas lediga dag så vi hade mycket planerat, dels att få klart i källaren men det blev då inget med det. :(
Elektrikern va där i många många timmar och efter den kom våran rörmokare som skulle sätta in ny toa och tvätt ställ, det blev till att vara hemma och hjälpa och titta vad dom gjorde hela dagen...
Men nu har vi iaf lampor en fin toa och jätt fint tvätt ställ och det får man väll vara glad för.

Senare på eftermiddagen kom Lill wessa och peppe förbi och skulle kolla hur vi hade det i nya huset, det va kul med lite besök :) På kvällen sen tittade vi lite på några lost avsnitt, så sjukt bra den där serien tycker jag :) 
 
Hoppas alla hade en bra tisdag!




Shopping på nätet.

image23

Här är dagen köp, inte vad jag skulle välja i vanliga fall hehe men finns inte så mycket att välja på när man har en kula på magen.

Plutten då

Ja då va man hemma igen, har precis ätit upp tacopajjen som blev kvar från igår till lunch Jammi så sjukt gott med paj :) Nu sitter jag och glor lite på tv och funderar om jag ska ner i källaren och göra ett ryck. Känns som den aldrig blir klar annars, men det är ju såååååå tråkigt (ingen som vill hjälpa) :P

Kl 11 idag va vi och mätte lille plutten och lyssnade på lill hjärtat, Bm klämde och grejjade med magen hehe jag som trodde en gång att jag hade klämt på magen lite för hårt haha hon bara skrattade och sa du SKA känna klämma och prata med magen, så jaja blir väll till att snacka med bäbis från och med nu då :P 
Det va iaf spännande att lyssna på den lille, och allt såg bra ut förutom att jag även fast jag dricker den där äckliga blutsaften varje morgon även måste ta gärn tabletter på kvällen också *suck* jag som trodde jag va duktig bara att jag drack blutsaften. Men men de e bara att skicka Niklas till att köpa tabletter :)

Såg även när jag va där att det finns gravid yoga det ska jag absolut börja med, lät ju hur mysigt som helst.
Va inge dyrt heller, kostade 450 kr för 7 gånger det är det nog värt :)

Nä nu går jag ner å gör mitt ryck så att jag sen kan ta mig en prommare :)

ha en bra dag Pusssssssss


:)

Nu ska  vi snar iväg och lyssna på bäbis hjärta *spännande* skriver mer sen pösss

Mys

Idag har vart en bra dag... Ringde mamma imorse och fråga om hon ville hjälpa mig lite i källaren, det ville hon snäll som hon är.. Så kul för i ett rum i källaren så har vi två fönster och det va massa mönster på dom, såg ut som sånna man har i kyrkan. Vi trodde att det va glaset i fönstrena som va så men Niklas pillade lite där och såg att det gick bort.

Jag blev jätte glad och det jag ville ha mammas hjälp till för ajajaj va det satt, det va två fönster så vi tog ett varsitt. Tog väll bara en så där två timmar för oss helt sjukt va det satt.
Nu har jag pillat så mycket så mina naglar e helt förstörda :( men fint blev det och ljust framförallt :)

Efter vi hade donat i källaren så åkte jag och mor min till vännen Annika, hon har också köpt hus i hagaström inte alls så långt från oss. Dom hade faktiskt kommit en bra bit med deras rustande så det kommer bli jätte fint. Väl när jag va där så ringde Malin och sa att hon och Jimmy skulle komma förbi så jag åkte hem gjorde min taco paj som jag planerat så blev det att dom stannade på mat här, väldigt trevligt va det.

Nu ska vi bara glo på tv, Niklas har tagit moppen till statoil för att köpa lite godis å så *mmmm gott*

Hoppas ni får en trevlig söndag kväll för det ska jag ha.. kraaaaaaaaaaaam


Ny dag nytt humör :)

Ja då va det söndag då, vaknade något gladare än vad jag var när jag gick och la mig, de va ju skönt.
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Niklas jobbar till kl 4 så kanske om vi ska måla lite när han kommer hem, men innan tror jag att jag ska försöka tvinga ut mig på en promenad känns som jag behöver få lite frisk luft efter den här tråk helgen... :P

Men nästa helg då kommer iaf syster och älsklings Felicia, ska bli såååå mysigt. Ska vi bada lite tunna och mysa med god mat på lördagen *längtar*

Imorn blir det annat roligt då ska vi nämligen gå och lyssna på lillens hjärta hihi ska bli spännande, de e ju första gången vi ska lyssna på det :) Vi skulle fått göra det sist men barnmorskan sa att om jag kände bäbis sparka och så så kunde vi vänta tills nästa gång, så det gjorde vi :)

Nä nu ska jag ta och dricka mitt kaffe sen försöka få liv i NIklas som sover, stackarn har jobbar dubbelt hela helgen, måste va helt slut *ska gå å krama han nu * :P 

Och Sara om du läser det här...... SÄTT PÅ MOBILEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi pusssssssssss

:(

Ja som ni ser så e det ingen bra dag att skriva nåt... e sjukt less och mår inte alls bra    :,-(

Va e det för fel på mig??+

Nuuu är det städat hemma de e typ vad jag sysslat med hela dagen. Niklas har kört en massa lass till renhållningen så nu e det tomt med skräp och buskar på våran gård, tror han har åkt en 3-4 gånger dit stackarn. Har knappt sätt varandra på hela dagen.

Nu iaf sitter jag här som ett jon och kan inte somna. På vardagar somnar jag så fort jag kollar lite på tv men nu så fort Niklas jobbar kan jag inte somna förns han kommer hem. Går jag in i sovrummet och lägger mig så får jag för mig att nån ska komma och ta mig hehe och det är så drygt för hur mycket finns det att göra på natten då när man bara sitter hemma, e ju inge vidare tv program heller :( Aja nu e det lite mindre än två timmar tills han kommer hem iaf å då får jag äntligen sova :)

Imorn vet jag inte vad jag ska hitta på, Så om ni har nåt roligt förslag tell me ;P Skulle behöva köpa lite nya tröjjor, Trodde inte man kunde växa så här fort men tydligen.

Nä nu ska jag titta tv... hoppas alla andra har en super kul fredagkväll, ha roligt för mig med Pösssssss


jag fick som jag ville till slut :P

Ja då va man uppe halv 8 i morse, har så svårt att soval ängre när solen e så vacker :)
När jag vaknade så kollade jag om Nirre rörde på sig men han låg å sov han, puttade lite på han och sa att nu ska vi upp kl e 10 ;) Då vaknade även han till....
Jag gik upp och gjorde lite frukost sen gick jag in till sängen där Niklas låg och vaknade till liv, när jag va säker på att han va vaken berättade jag att kl bara va 8 hihi blev han något trött på mig tror ni :P

Efter vi hade ätit klädde vi på oss och så åkte vi till Niklas mamma och hämtade bil och släp för idag skulle vi då hämta mitt golv och mina nya dörrar som jag tjatat om, hihi jag fick som jag ville till slut. Sen när vi ska lägga golvet och byta karmar och  sätta på dörrarna e en annan fråga... men jag har dom hemma iaf det e de viktigaste!

Nu har vi kommit hem och ätit lite mat å så, Niklas e ute och kör med motorsågen, hoppas jag får några träd och buskar kvar!! Jag vill ha massa buskar och fina land och växthus och så. Niklas vill ha en stoooor gräsmatta bara hehe vi e lite olika så där vi, men jag har sagt att han får ta bort det mesta men då ska jag ha mitt lilla växthus där jag kan odla grönsaker å så :P

Kvällen blir lugnt Niklas ska jobba och jag blir väll bara hemma å myser med nån film eller nåt.

Nä nu ska jag gå och göra nån nytta jag med eller iaf sätta på mig kläder och gå ut och glo på Niklas när han gör nån nytta.

Mys dag

Ja då vaknade man i morse av det fina solskenet :) mysigt!
Kul för en gångs skull är Niklas ledig också, händer alldeles för sällan tycker jag :p
Idag ska vi dona en massa med huset, både invändigt och utvändigt. Det är buskar som ska ryka, träd sen ska vi även fixa lite i badrummet. Ja som sagt vi har mycket att stå i idag :)

När ska man hinna med och fira alla hjärtans dag då? eller vadå varför ska man just kramas och få presenter idag, tycker det e lika viktigt att visa det alla andra dagar, så för min del e det överpeppat, det är väll roligare att få en ros en helt vanlig dag när man minst anar det.... AA så tycker jag iaf.

Ikväll ska sandra och Adde komma förbi på lite mat och sen kanske mysa med nån film eller nå, det är trevligt tycker jag, vi skulle ha gott på bio men jag och Niklas va inte så sugen på det idag.

Nä nu måste jag ta och ringa syster kom jag på, hon har ju sätt lillen idag i magen och så antar jag att hon fått ett datum också... SPÄNNANDE!!!!! :) :) Så kul att jag å syster ska få en plutt bara nån månad efter varandra...

puss o kram på er....

Möte

Möte idag kl 10 på arbetsförmedlingen... fan e det ett skämt jag har mitt jobb oki att jag bara jobbar 8 månader om året men det passar mig bra :p så snart jag e redo ska jag sätta igång med naglar också, får inte hålla på så mycket med det när jag e gravid. bara en sån grej att jag ska på möte fasst jag ska föda om 3 månader... a dom e störda eller vad säger du jenifer ;)

Nu har jag precis duschat så nu e det bara frukosten kvar.
Hoppas verkligen mötet går snabbt e så sjukt osugen vill promenera i solen jag...
pöss pösss

Jag orkar inte!!!!!! Vill inte!!!!!!!! Men måste :(

varför har jag ännu inte gått ner till min källare och målat? Det kommer ju aldrig bli klart.

Sara var här tidigare och vi började prata om att byta golv i vårat vardagsrum, vi har total renoverat hela huset men av nån jävla konstig anledning så har vi kvar det fula gula parkett kolvet i v-rummet fattar inte varför vi nöjde oss med det, ju mer jag ser det ju fulare blir det.
Nu har jag iaf kollat runt lite och kommit fram till att jag vill slipa golvet sedan betsa det mörk mörk brun kommer bli såå fint
frågan e bara... Niklas snälla har vi råd? Jag vill jag vill! Jag kan inte sluta tänka på mitt golv nu och så länge jag har det på hjärnan tänker jag inte måla källaren hehe närå nu går jag ner i mörkret nu har jag slöat fööör mycket idag.....     eller ska bara göra lite te sen går jag ner ;)

Sovit dåligt..

Ja idag känner jag mig inte utvilad, bäbis har sparkat å donat i magen hela natten. Lägger jag mig på sidan så börjar hon sparka å så får jag skuldkänslor och tror att hon inte får plats där inne ligger jag på rygg trycker hon mot bröstet så jag inte får nån luft hihi det e inte lätt inte :P

idag har jag tänkt att tvätta och städa lite så jag och Niklas kan slappna på torsdag och bara ha det mysigt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men kanske blir det bio med Sandra och Ante på kvällen ,nåt trevligt ska vi nog hitta på det är ju inte alla hjärtans dag varje dag och man lär ta vara på alla nära och kära runt omkring en.

målning i källaren blir det idag också, nu har jag struntat i den fööör länge, ser ju jätte konstigt ut när bara halva dörrarna och så e målade där nere.

kram på er alla vi hörs :)


Härliga väder!

I morse öppnade man ögonen och det första jag ser är solen!! Gud så härligt, man blir ju så glad när det för en gång skull är fint väder händer ju inte allt för ofta. Nä så idag är det ett måste med en prommare, synd bara att det fortfarande är lite halt ute..

Nu sitter jag här och äter lite frukost *mums*  Tror jag ska ta och fixa mina naglar efter frukosten faktiskt är ju utbildad nagel terapeut så man lär ju se till och ha fina naglar.. just nu har jag faktiskt långa naglar med mig själv så nu räcker det med att bara lägga gele direkt på dom,de e skönt och slippa fila tippar å så...

Skulle behöva göra ett ryck i källaren idag igen men är så less på att måla nu så drygt att göra rent allt efter man e klar  :( Nä får se om jag orkar göra nå ryck.

Hööörs Kraaaam


Söndag....

Ja då va det söndag igen, idag är Niklas ledig så vi ska göra ett ryck tillsammans i den där dryga källaren. Så sjukt tråkigt att måla men man vill ju ha det klart nån gång.

gårdagen va såå mysig efter att ha eldat tunnan i 6 timmar så fick vi äntligen hoppa ner, så skönt 40 grader varmt i tunnan och härlig friskt och kallt i luften, kan inte bli bättre.
Vi badade först en gång sen gick vi in och kollade på melodi festivalen, fan så dåliga dom va många va ju som ett stort skämt. Vi satt iaf och kollade och åt lite godis och så, sen efter programmet va det dags för ett dopp till men nu vad det bara jag och Niklas. Nästan skönare andra gången va nog mer fryssen då när jag hoppade i...  Vi badade ett tag sen gick vi in och tog en dusch för nu fick det räcka med bad... Ja lördagen blev precis lika mysig som jag hade tänkt mig.

Idag har jag tagit lite sov morron sov till kl 10 men nu skriker bäbis i magen att den vill ha mat så nu ska jag laga ordning lite god frukost till oss... hare så bra kraaaaam

Jemfa saknar dig sååå otroligt mycket så jag tror det e bättre för mig om du åker hem nu :P självisk jag är.. men har man umgåts sen man va 6 då är det inte kul att vara ifrån varandra så här länge...

Så sjukt mysigt hade vi :P

Så sjukt mysigt hade vi :P

322948-21

322948-21

322948-22

322948-22

Dagen köp :P

Här e skootern vi köpte idag.. sååååå cooool  den kanske kan va bra att ha om annat så får den väll se fin ut i källaren som den står och gör nu :P hehe nä men Nirre måste ju ha nåt att åka på till jobbet i sommar .... kraaaaaam


Dagens köp :P

Dagens köp :P

bad i tunnan

Nu har vi det bra :) ska ut i tunnan igen nu å mysa lite.... :P Malin och Jimmy har åkt så nu e det bara jag å Niklas men det e ju också mysigt :)  Vi har tänt lite lyktor och machaller där ute så det e riktigt mys pys... får inte glömma min nya relax cd som vi också lyssnar på...

Tidigare idag va vi på dop guuuud vilken söt liten rackare Ida ska hon heta... mmmm så sjukt söt...

Nä nu vill jag krypa ner i tunnan hörs sen.... pösssss


Äntligen lördag!!! jiiihooo!!!

Ja nu är Niklas och köper den där efterlängtade eu moppen, min man han ska då inte behöva åka buss till jobbet :P Själv e jag hemma och lockar håret för kl 14.30 ska vi på dop Niklas kusin barn. Undra vad man ska ha för kläder har ju inte allt för mycket att välja på nu hehe.

Efter dopen blir det nog hämt mat från Enkelt eller nå sen vidare hem till mina föräldrar där vi ska bada lite tunna och mysa, Malin och Jimmy kommer också  kul kul!!! Pappa och mamma blir inte hemma för dom är ute på egna äventyr. Efter tunnan kanske det blir en biljard eller något man lär ju faktiskt ut å kika lite även fast man har lill kulan på magen.. :) 

Hoppas alla får en super lördag för det ska jag ha.... Pussssssss

Gomorron!!!!

Ja då va det en ny dag igen då och ingen tråkig dag heller... Älskar fredagar och vädret e ju jätte fint än så länge också.
Snart ska jag gå ner i källaren och göra ett ryck för nu jävlar vill jag ha klart där nån gång.
Sen vid lunch tänkte jag hem till mamma och gå lite på bandet och passa på att knycka lite god lunch där :)

Skulle vela till rusta idag också, behöver lite mattor ner till källaren så det inte blir så kallt om fötterna, ska nog dra med mor dit så man slipper åka ensam.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen är det målar kläderna på som gäller hörs senare pösssss

Vilken seg dag :(

Kl e nu 22.00 å jag e så sjukt seg så det finns inte. Har haft ont i magen hela dagen, hehe så gulligt när jag låg och tittade på tv idag så kom värsta knölen ut i magen haha måste ha vart bäbis huve eller nå, gulligt men drygt för ibland är det så obehagligt så att det gör ont :(

Niklas är nu och jobbar på hartan, så tråkigt när man e själv och inte kan jag somna förns han e hemma heller *suck* , inte har jag målat klart den där källaren heller...
Nä fruktansvärt less e jag idag hehe kanske ni märker :p men jag har iaf beställt lite avslappnings grejjer bla
en avslappnings cd med jätte mysig musik och natur ljud, kan jag använta till yoga sen när man e smal igen :P sen beställde jag nån grej som niklas ska få dra på ryggen på mig för jag har grymt ont i ryggen och värre kommer det väll att bli...

Idag har Niklas lurat på mina föräldrar ett gå band, pappa säger att på måndag ska han börja sitt nya liv.
Tycker det är jätte bra nu när jag e gravid å så för då kan jag gå på den hela dagarna, e lite rädd när jag går ensam ute ifall jag ska rammla eller nå, då e det ju perfekt att gå hos mamma o pappa. Även en super bra grej för mina hundar å mammas har  faktiskt sätt på Mannen som talar med hundar att det ska va bra motion för doggarna...
Haha men Puma förstod inte riktigt så hon satte sig på å väntade tills hon rammlade av hehe gobiten min.

Nä nu ska jag ta å äta nåt sen glo lite på tv..hare bra kram

Fått mycket gjort fasst kl bara e 11

Ja igår va jag hos svärföräldrarna på lite mat, blev nån skink pasta mmm super gott va det. Blev kvar där till en 10 sen kände vi att vi vela komma hem å glo lite på tv.

Nu ska jag snart ner i kälaren igen å göra ett ryck, men först ska jag dricka upp mitt kaffe så jag orkar med..
Va och köpte färg imorse kl 8 sen direkt till maxi och handlade lite mat innan nirre skulle till jobbet, så skönt när man handlat och har massa mat hemma :)

Sen så Sandra se till och bli frisk till helgen så vi kan bada lite tunna å äta god mat och kanske ta en biljard :P kram kram
 


Mat hos svär föräldrarna

Jaaaa då va man klar med målningen... nja nästan iaf, har målat en gång så nu e det bara hälften kvar. Känner mig sååååå duktig :)

Nu ska jag snart hämta Niklas så ska vi äta lite god mat hos hans föräldrar, men först ska jag ta mig en varm dusch så målarfärgen rinner bort...Bye

Sitt delen

Sitt delen

Här är den våran fina vagn...

Vagnen

Ny dag nya tag...

Ja då va det redan onsdag. pratade med syster igår (som bor i Enköping) dom skulle komma i helgen så skulle vi mysa hemma hos mina föräldrar och bada lite tunna å så... men icke :( :(   Nä dom håller på å rustar deras nya radhus för fullt och tycker väll att dom vill bli klar där nån gång, men hallå man måste vila nån gång också.
Förstår dom inte att jag saknar lilla Felicia och har vart ifrån henne alldeles fööör länge *lessen* aja får väll träffa henne en annan gång då....

Nu har jag precis ätit min frukost som oftast består av Två ägg, macka och ett stooort glas juice, får självklart inte glömma min stora kopp te efter. Älskar verkligen frukost är nog det godaste målet tror jag.

Idag ska jag nog ta mig en lång promenad, har hört att det är viktigt att hålla sig i form till förlossningen  om man ska orka med... men hallå hur svårt kan det va att ploppa ut bäbis ;) nä nu ska jag inte verka orädd e det nån som har skräck för förlossningar så e det jag. Sitter nästan varje dag och kollar på olika klipp från förlossningar är helt besatt och kan inte sluta och jag blir bara räddare för varje film. Men efter all smärta så är det ju självklart värt det och det slutar alltid med att jag fäller en tår när bäbisarna kommit ut hihi.

Funderar om jag ska måla lite i källaren idag, blir nog Niklas jätte glad när han kommer hem, frågan e bara om jag orkar.
Får se hur det blir, nu ska jag iaf dricka mitt te och kolla lite på Fabulous life of.. hare så bra allihopa skriver mer senare Kraaaaaam

hihi

hihi

Stor magen å större ska den bli :P

Stor magen å större ska den bli :P

Några ord bara...

Älskar min man, ser fram emot att bli mamma, är tjock som bara den :P, saknar min Jenifer otroligt mycket, Älskar att äta nu förtiden och Flisan du måste bara komma till moster nån dag nu... Ja det va väll typ det ;)

Fint det kommer bli... :)

Fint det kommer bli... :)

Suddig

kök

Här har vi en del av köket

Här har vi en del av köket

Nu är det dags igen.

Ja nu har man haft ett låååångt uppehåll på bloggandet :P har ju faktiskt haft fullt upp med att blivit tjock och fixat med huset :P

Idag har vi haft fullt upp, Niklas har vart ledig så då passar vi på å fixar i huset.
Har spacklat å grejjat i källare blir sån sjuk skillnat när den där tok gröna färgen målas vit.
Men nu e det iaf fint i tvätt stugan får ta tag i andra rummen en annan dag, man orkar inte hur mycket som helst när man gått upp 12 kilo :P

Sara och Annika va här en sväng också. Vi skulle fira Annika för hon fyllt år så vi åt en varsin semla och drack lite te och snackade en massa skit som vanligt... Sen va hon nyfiken hur vi fått det i vårt nya kök, de e inte riktigt klart men man ser ungefär hur det kommer att se ut, sätter ut lite bilder på köket senare idag..
Nä nu ska jag lägga mig i soffan å klappa bäbis lite för hon hoppar vilt där inne nu ... kram på er

RSS 2.0