Måndag

Usch vilket tråkigt väder :(( hoppas det blir som alla säger fint i mitten av veckan.
Idag har vi iaf gjort hörsel test på Minnéa och hon hörde så bra så skönt va det att få det beskedet :)

Sen vi kom hem har vi bara slappat hemma Sandra och Adde kom så åt vi lite mat trevligt trevligt!
Sandra och jag kollade igenom mina kläder som låg i en kartongt som det stod sommar små hehe ja och små va dom, även fasst jag gått ner nästan allt så har jag fått lite andra former hehe så ett par jeans fick jag på mig hehe kul ööö nääää :( Så sandra får bli loppis här sen hahaha :P

Imorn ser det ut att bli lite varmare ute dock ingen sol men då blir det bra med en promenad med lillen för så svårt när hon skriker och solen skiner så man inte kan ta upp henne eller när det tok blåser...
 Nä nu blir det lite godis och kanske en film!
Pösssss


Kommentarer
Postat av: Marie

Måste säga att Minnéa är otroligt lik sin farmor! Hoppas allt är bra med er, vi får komma förbi och hälsa på när vi kommer hem!

2008-07-04 @ 17:11:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24355
Postat av: crazyangel

Hur gåre med livet ? :)

2008-07-06 @ 20:21:25
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Jaa ja förstår att dte är lite roligare å lättare nu. Pappa har två döttrar 1 och 3 år (mina halvsyskon) å ja var helt säker å att den minsta var blind när hon föddes :P Men det tar ju ett tag innan blicken fokuseras. joru gårdagen var lite nervig. Lr alla hispade upp sig utom jag ^^ jag var bara orolig t j skulle bli snittad om de skulle varanågot :P och att vi inte hade allt hemma än, typ sängen :P haha. Konstigt hur man tänker :) Men vi vart ju som tur var hemskickade igen. Kändes lite hastigt alltihopa. Det kontiga är att ja fortfarande har saammandragningar.. Åh skitont i benen.. Typ strålar ut i dom. Men men, ska tillBm på torsda så fårväll se vad hon säger.. Nää helgen har vrt rätt lugn. Var till Olles och käkade och sen sociala vi lite på Berggrenska gården, uteserveringen där. Sen har vi vart stendda resten av helgen. själv? :)

2008-07-07 @ 16:01:09
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Försår att dte inte är kul för er med vagnen. Åh man kan ju inte alltid bära runt på dom för små är dom ju inte länge.. min mamma bärde mycke på min syster å hon varstor redan när hon föddes. Så hon fick värst puckeln i nacken typ å jättestora problem om hon vat överansträngd. Så vagn är ju nästan ett måste.. Går det inte att låta henne sova i vagnen på nätterna? så hon vänjer sig? lr skriker hon rakt ut när hon ser den? Har inte pratat med madde nått direkt. Tänkte ge dm lite egentid innan ja lärdit å våldgästa dom nån dag :)

2008-07-08 @ 10:36:15
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Va jobbigt :/ En envis liten tjej, men då blir hon nog lugnare som äldre :) Vad du å syrran din matchat in varann då :P Men de är ju kul att ha jämngamla barn :) Ja tjatar lite på mina kompisar ja med ;P Var du gravid när ni gifte er? nyfiken Jaa isöndas hade ja ju som sagt örvärkar men sen har de lixom suttit i men mer som sammandragningar ända sen dess.. Så känns lite som om nått skulle va på G men de är väll bara gud som kör ett spratt ^^ :P

2008-07-09 @ 12:39:29
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Ja men va mysigt :) Bor hon oxå i gävle lr ? Ja bm sa att sätter det igång nu så stoppar dom det inte, så jaa ja hoppas de blir lite tidigare. Känner mej taggad för förlossningen nu ;D haha.

2008-07-12 @ 19:39:22
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Jaade känns som nu kan han(/hon) komma, vill få allt översökat nu lixom :) Tänkte på en sak, dom säger ju att m kan spy när bebisen är på väg ut precis vifett visst stadium, gjorde du det ?

2008-07-13 @ 11:47:00
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Uha.. Jaa just nu trycker han mot nerver "där nere" så det gör så jääääklans ont ibland. Uha. Men nu har vi planerat in e tripp till sthlm på torsda så han får sanna i magen tlls efter dess iaf :) hur går det med barnvagnen då? :) Har du teutonias skötväska? den kostarju 995 lr nått, så de finns ju billigare varianter.. Men tycker ändå den verkar bra så funderar på å köpaden trots allt..

2008-07-14 @ 13:26:42
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: crazyangel

Lite updatering här tack :) Jaa magen växer å växer :)

2008-07-15 @ 21:28:03
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

hallåå..blogga lite nu :)

2008-07-16 @ 22:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0